BRIO gåvogne og babylegetøj

BRIO gåvogn er en god støtte, der er sjov at køre med i de velkendte skønne farver og den gode kvalitet fra BRIO legetøj. Vælg en gåvogn fra BRIO med et lille lad til bamsen eller anden vigtig bagage.

Skøn BRIO gåvogn og andet BRIO legetøj i træ

Nuttede gravhunde og elefanter i træksnore, klassiske hammerbrætter eller lærerige gåvogne præger udvalget af tidløst legetøj fra BRIO. Med en gåvogn fra BRIO får dit barn både et sjovt stykke legetøj, en god transportvogn og bedre balance. 
 

Tre gode grunde til at vælge BRIO legetøj:

  • Skønne farver og afrundet trædesign
  • Klassisk og lærerigt for små og store
  • Fri for skarpe kanter og spidse hjørner

Klare farver som rød, gul, grøn og blå tiltaler de mindste børn, og med det afrundede design i holdbart kvalitetstræ er BRIO velegnet til selv de allermindste. Klassiske stykker legetøj, der udvikler børns motorik naturligt. Slip for skarpe kanter, som børnene kan komme til skade på – lad trygt dit barn lege med Brio legetøj. 
 

Hvad kan du finde inden for BRIO legetøj?

De klassiske legetøjsbiler og legetøjstog side om side med motorisk udviklende gåvogne og hyggelige bondegårde. Læs mere om de forskellige typer legetøj fra det legendariske mærke BRIO herunder.

  • Gåvogn fra BRIO er et næsten nostalgisk stykke legetøj, der fungerer som en optimal støtte for barnet, der er i gang med at lære at gå. Vognen i klare farver er stabil og ladet lavt, så barnet selv kan lægge ting på. 
  • Trækdyr i form at sjove gravhunde eller fantasifulde elefanter gavner barnet, der allerede kan gå. Balancen styrkes, når barnet selv skal gå og samtidig trække noget efter sig. Og så giver det barnet en følelse af at lufte sit eget kæledyr. 
  • Legetøj som hammerbræt og puttekasse er uundværlige for børns motoriske udvikling. Det styrker afstandsberegning og giver en indsigt i former.

Lad motorikken udvikle sig naturligt med sjovt legetøj fra BRIO – find det i udvalget her på føtex.dk.Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.