Brio tog & togbane

BRIO tog og togbaner er det perfekte og klassiske legetøjsvalg. Med BRIO tog og togbaner er du garanteret timevis af leg og underholdning. Her har vi samlet et udvalg, der giver dig mulighed for at sammensætte den perfekte bane.

BRIO tog, togbaner og togskinner

BRIO er for alle, og både børn og voksne kan være med, når det gælder om at bygge den flotteste og mest kreative togbane med de mange forskellige dele fra BRIO. Ét er de lækre BRIO togskinner i robust træ, der kan kombineres på et væld af forskellige måder. Noget andet er de mange muligheder, der udfolder sig med tilbehøret til din BRIO togbane. Gå på opdagelse i sortimentet af BRIO legetøj her på føtex.dk, hvor du blandt andet finder følgende til dine BRIO tog og BRIO skinner:

  • Togstation til din BRIO togbane
  • Fartøjer som politibil, helikopter, personbiler og containerskib
  • Broer og tunneller som dit BRIO tog kan passere
  • Dyr og mennesker

Med BRIO legetøj kan dine børn således skabe et helt lille bymiljø omkring deres BRIO tog og gøre legen endnu bedre ved at eksperimentere med de forskellige roller, der typisk er, når livet leves omkring en togbane. Hvem styrer togene, hvem er politimanden på jagt efter, og hvem er den popstjerne, der giver koncert i byen? Sæt fantasien i gang med de mange forskellige BRIO-sæt, der sagtens kan bruges hver for sig, men som bliver endnu sjovere at lege med, når de sættes sammen og bruges aktivt i legen.

 

Køb det populære BRIO tog på føtex.dk

BRIO tog og togbaner er det perfekte og klassiske valg, når det kommer til legetøj til familiens mindste. Med BRIO tog og togbaner er du garanteret timevis af leg og underholdning på gulvet, hvor både du selv og dit barn kan fordybe jer i de mange forskellige muligheder, I får, når I skal bygge en bane, som de små tog kan køre rundt på. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.

Overrask dit barn ved at bestille dit barns første BRIO tog og togbane, eller køb tilbehør til samlingen derhjemme, så der bliver endnu mere BRIO legetøj at hygge sig med. Vi leverer din bestilling inden for få dage, så I snart kan komme i gang med at bygge og lege!

Se også vores øvrige udvalg af legetøj fra BRIO her, hvor du blandt andet finder BRIO gåvogne og babylegetøj til de allermindste, samt BRIO dukkevogne, BRIO legekøkken og BRIO Builder til de lidt større børn.