BRIO dukkevogne

BRIO dukkevogn ligner en ægte barnevogn i miniformat. Her får man vogne med et realistisk udseende med både sammenklappeligt stel, kaleche, regnslag og fodbremse – alle detaljerne fra en stor barnevogn. Lad barnet putte sin dukke i en BRIO dukkevogn og trille afsted med timevis af underholdning. 

Realistisk dukkevogn fra BRIO

Ingen detaljer er udeladt, når du ser en dukkevogn fra BRIO. Som en tro kopi af en barnevogn, findes Brio dukkevogne i flere farver og mønstre. Perfekt til storesøster eller storebror, der gerne vil gå med deres egen vogn ved siden af mor og far med lillesøster/-bror i barnevognen. 
 

Tre gode grunde til at købe en Brio dukkevogn:

  • Topkvalitet i realistisk design som en barnevogn
  • Holdbar og praktisk til brug både ude og inde
  • Med liggemål til de fleste typer dukker og bamser

Når kvaliteten skal være i orden, betaler det sig at købe en dukkevogn fra BRIO. Den realistiske miniaturekopi af en rigtig barnevogn er både holdbar og kan bruges både inden- og udendørs. Og de fleste størrelser dukker og bamser kan ligge i den rummelige dukkevogn. 
 

Hvad kan en dukkevogn fra BRIO?

Nøjagtig som en barnevogn er en dukkevogn fra BRIO velegnet til brug såvel hjemme som ude. Barnet kan lære alt om børnepasning.

  • Hjulene – de robuste og brede hjul er stabile og holdbare nok til udendørs brug. Indendørs efterlader de ikke ridser på gulvet. 
  • Grebet – det gummibelagte greb er justerbart, så det kan indstilles til barnets højde eller flere forskellige søskende. 
  • Stellet – det rustfrie stel er stabilt og foldbart, så det nemt kan klappes sammen og tages med i bilen. Det anbefales, at en voksen hjælper med at klappe stellet sammen. 
  • Liften – den vendbare lift med kaleche, har et liggemål, der passer til de fleste størrelser dukker og bamser. Lad barnet tage alle favoritbamser og -dukker med på tur eller putte babydukken til en god middagslur i haven. 

Vælg god kvalitet og realistisk design til familiens ”mindste” forælder – vælg en BRIO dukkevogn til brug ude og inde fra det store udvalg herover på føtex.dk. På føtex.dk kan du bestille dine varer online og få dem leveret direkte hjem til dig. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.