Dukkevogne

Find den perfekte dukkevogn i vores sortiment. Vi har dukkevogne fra en række kendte mærker og du finder dem i et hav af designs og materialer. Lad dit barn leve sig ind i rollelegen med en dukkevogn fra føtex.

Dukkevogn som aldrig går af mode

En dukkevogn er et stykke legetøj, som aldrig går af mode. Der findes i dag ikke den bedstemor som i sin egen barndom ikke har brugt timer på at lege med dukker, der skulle pusles, passes på og køres rundt i en dukkevogn.

Tre grunde til at vælge en dukkevogn

  • Kan bruges i mange år
  • Indgår i mange forskellige lege
  • Findes i forskellige farver og udgaver

Interessen for den omsorgsfulde leg ’far, mor og børn’ starter i en tidlig alder, og dukkevognen er derfor et stykke legetøj, som vokser med barnet. Der findes en dukkevogn til ethvert barn. De forskellige farver og udgaver passer til forskellige præferencer, og så er der altid mulighed for at udvide barnets leg med nye dukker og dukketilbehør.

En dukkevogn til alle

Dukkevogne kommer i rigtig mange forskellige slags farver og design, og i vores udvalg finder du bl.a. de populære BRIO dukkevogne. Nogle børn er meget kræsne i en tidlig alder og har holdninger til, hvordan deres dukkevogn skal se ud, mens andre er ligeglade, og blot sætter pris på at få sig en dukkevogn. Der er også vogne til de helt små. De kaldes for gåvogne, og udover at hjælpe barnet i gang med at gå er de fleste også designet, så de snildt kan bruges som en dukkevogn. Det finder barnet ud af helt af sig selv – det gør nemlig præcis som dets forældre, så hvis det selv sover i barnevogn, får dukken helt automatisk samme behandling.

Det er netop denne trang til at være omsorgsfuld over for andre, som barnet kan bruge sin nye dukkevogn til. Den er ofte genstand for uendelige timers leg, hvor barnet både kan lege alene og nemt udvide legen med en ekstra, mor, far, hund, lillesøster eller lillebror. Børns fantasi fejler ikke noget, og det er blot om at udnytte og stimulere udviklingen ved f.eks. at købe en dukkevogn.

Køb dukkevogne og dukkeklapvogne på føtex.dk

Ligesom at vi har et sort udvalg af babyudstyr på føtex.dk, har vi naturligvis også masser af udstyr til barnets dukker. Det gælder bl.a. vores mange forskellige dukkevogne, som ligner rigtige barnevogne, og mange af dem kan også klappes sammen og vendes til en dukkeklapvogn, og er udført i høj kvalitet, så de let kan bruges både ude og inde. Vi sender dukkevognen hjem til dig, når du bestiller den, og skulle du have brug for at ombytte eller returnere den, får du altid ubegrænset returret.