Dukker

Hos føtex har vi et stort udvalg af flotte dukker fra kendte mærker, og de fås i forskellige prisklasser. Se vores store udvalg af dukker fra de populære mærker, til børn i alle aldre.

Dukker - legetøj med personlighed

Alle husker deres dukker fra barndommen meget præcist, da det er legetøj med masser af personlighed. En dukke er nemlig ikke bare en dukke. Det er et stykke legetøj, der kan deltage i et utal af forskellige lege, og som kræver opmærksomhed og omsorg fra barnet, hvilket er vigtige egenskaber at styrke.
 

Tre grunde til at vælge en dukke

  • Stimulerer barnets fantasi
  • Lærer barnet rollelege
  • Kan bruges i mange forskellige lege

Med en dukke har barnet de bedste muligheder for at efterligne de voksne i sin leg. Børn lærer bedst gennem leg, og med en dukke kan han eller hun efterligne velkendte situationer fra hverdagen. Her får barnet lov til selv at være den voksne og bestemme, hvad der er rigtigt og forkert.
 

En dukke til alle

Med det store udvalg på føtex.dk er der en dukke til alle. Der er både klassiske dukker, der ligner babyer, og dukker som ligner kendte figurer fra f.eks. Disneyfilm. Der er bl.a. dukker, som ligner Elsa fra den populære tegnefilm Frost og interaktive Baby born-dukker, som kan tisse i bleen og være både glade og kede af det.

Med vores store udvalg af dukketilbehør kan legen med dukken hele tiden udvides og gøres sjovere. Når børn leger, tager de nemlig udgangspunkt i deres egne erfaringer, og med lidt ekstra dukketøj eller et legetøjsbadekar, er der hurtigt sat en scene for tøjskift og bad. Og med en dukkevogn er der lagt op til endnu flere timers ’mor, far og børn’, hvor barnet får sit omsorgsfulde gen i spil. Og det er selvfølgelig både drenge og piger, som kan få masser af glæde af at få sin helt egen dukke at passe på.

Ud over at stimulere barnets omsorgsgen, empati og sociale kompetencer giver det også forældrene et pusterum, da leg med dukken lægger op til rolleleg, og forældrene derfor ikke behøver at deltage. En anden af fordelene ved dukker er, at de kan indgå i et hav af forskellige lege. Og de kan nemt udvides, hvis barnet får besøg af venner.
 

Køb dukker online hos føtex.dk

Når du har fundet den helt rigtige dukke i vores store sortiment, kan du nemt bestille den hjem til din adresse. Hvis du har brug for andre ting til børneværelset, så som børnemøbler eller babyudstyr, kan du for nemhedens skyld bestille det hjem i samme ordre.