Dukker

Udforsk det store udvalg af dukker til børn i alle aldre fra kendte mærker såsom Baby Born, Barbie, L.O.L Surprise og Disney. Find en sød dukke blandt på føtex.dk og bestil nemt og hurtigt her.

Dukker - styrk barnets sociale egenskaber gennem leg

Mange husker deres dukker fra barndommen, da det er legetøj med masser af personlighed, som mange mindes at have brugt timevis på at passe, opføre dukketeater og lege med. Flere hjem bugner formentlig med gamle dukker på loftet som nedarves til børnebørn, da dukker er nostalgiske og fyldt med gode minder, hvorfor man næsten ikke kan nænne at smide dem ud. En dukke er nemlig ikke bare en dukke. Det er et stykke legetøj, der kan deltage i et utal af forskellige lege, og som kræver opmærksomhed og omsorg fra barnet, hvilket er vigtige egenskaber at styrke. I sidste ende styrker leg med dukker barnets sociale egenskaber. 

Dukker, hvad end det er bløde dukker, kludedukker, en babydukke, en påklædningsdukke, en dukke til at sætte hår på eller en modedukke til de ældre børn er derfor altid et sikkert hit som gave til ethvert barn. I vores udvalg finder du også dukker med lyd, der kan tale og græde og virke mere livagtige.

Tre grunde til at vælge en dukke

  • Stimulerer barnets fantasi
  • Lærer barnet rollelege
  • Kan bruges i mange forskellige lege
     

Hvad end det er små dukker eller en stor dukke, der indgår i legen, har barnet de bedste muligheder for at efterligne de voksne i sin leg. Børn lærer bedst gennem leg, og med en babydukke kan barnet efterligne velkendte situationer fra hverdagen, eller opfinde helt nye situationer og verdener, hvor fantasien får frit spil. Her får barnet lov til selv at være den voksne og bestemme, hvad der er rigtigt og forkert. Udover timevis af underholdning stimulerer legen også barnets sproglige kunnen og sociale færdigheder gennem samarbejde med andre i legen. Det gælder både når der leges med de fashionable barbie dukker, men også når de helt små tager sig af buttede babydukker.

En dukke til alle fra kendte mærker

Med det store udvalg på føtex.dk er der en dukke til alle. Der er både klassiske babydukker og dukker som ligner kendte figurer fra f.eks. Disney. Du finder her bl.a. en Elsa dukke fra den populære tegnefilm Frost og interaktive Baby born-dukker, som kan tisse i bleen og være både glade og kede af det. I udvalget finder du også de populære LOL dukker, Our Generation dukker og de klassiske Barbie dukker, der gennem årtier har inspireret til leg. Fælles for dem alle er, at de er helt sikre at lege med og gennemtestet, så du kan være sikker på, at dit barn ikke udsættes for unødig kemi.

Med vores store udvalg af dukketilbehør kan legen hele tiden udvides og gøres sjovere. Når børn leger, tager de nemlig udgangspunkt i deres egne erfaringer, og med lidt ekstra dukketøj eller et legetøjsbadekar, er der hurtigt sat en scene for tøjskift og bad. Og med en dukkevogn er der lagt op til endnu flere timers ’mor, far og børn leg’, hvor barnet får sit omsorgsfulde gen i spil. 

Ud over at stimulere barnets omsorgsgen, empati og sociale kompetencer lægger leg med babydukke og andre dukker op til rolleleg, der både inviterer forældre til leg, men også inspirerer til leg alene eller sammen med andre børn, hvis barnet får besøg af venner.

Køb billige dukker online på føtex.dk

Når du har fundet den helt rigtige dukke i vores store sortiment, kan du nemt bestille den hjem til din adresse, så barnet hurtigt kan få glæde af den. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så der kan findes noget til enhver leg. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen. Hvis du har brug for andre ting til børneværelset, så som børnemøbler eller babyudstyr, kan du nemt bestille det hjem i samme ordre.