Find de søde dukker fra Our Generation her

Du kan få de canadiske Our Generation-dukker på føtex.dk. Dukkerne kommer i mange forskellige varianter, så dit barn kan vælge mellem diverse hudfarver, øjenfarver, hårfarver og frisurer. Der findes både drenge- og pigedukker fra Our Generation, så dit barn kan vælge en dukke, som de kan spejle sig selv i.

Our Generation-dukker hylder diversitet

Our Generation er et canadisk dukkemærke, som laver kvalitetsdukker samt tøj og tilbehør til dukkerne. Dukker fra Our Generation fås med mange forskellige udseender, så dit barn kan vælge mellem forskellige hårfarver, øjenfarver, frisurer og hudfarver. På den måde kan dit barn få lige den dukke, han eller hun ønsker sig, og som barnet kan spejle sig selv i.

Når dit barn leger med dukker som Baby Born eller dukker fra Our Generation, så er han eller hun naturligvis engageret i en underholdende leg. Men dit barn lærer også at udvise omsorg og empati. Selvom det blot handler om en dukke, så kan legen forekomme meget virkelig for barnet. Børnene udfolder nemlig deres fantasi og kan derfor ofte tillægge dukker menneskelige egenskaber samt karaktertræk.

På føtex.dk kan du få både Our Generation-dukker samt dukketilbehør som tøj til diverse anledninger, søde kæledyr og flotte møbler. Der findes også forskellige rum, så dukkerne kan sættes i forskellige situationer og verdener.

Se også vores andet legetøj udover dukker fra Our Generation

Det er vigtigt, at dit barn stimuleres og udfordres på en måde, som passer til hans eller hendes alder. Under leg bliver børn først og fremmest godt underholdt, men de forskellige aktiviteter med bolde, sjipning eller kreativ fordybelse hjælper også med at udvikle dit barns fin- og grovmotorik samt den kognitive forståelse.

Når dit barn leger med perler, tegner eller på andre måder udfolder sig kreativt, så udvikles finmotorikken blandt andet. Udendørs leg som boldspil hjælper derimod på barnets grovmotorik. Med legetøj kan børn lære nogle af de færdigheder, som er vigtige både fagligt og socialt senere i deres liv.