Dukketilbehør

Du finder et stort udvalg af tilbehør og udstyr til dukker her. Vi udvider løbende med de seneste nyheder fra danske og internationale brands, så du altid har et fantastisk udvalg at vælge mellem. Tjek vores sortiment lige her.

Dukketilbehør – gør legen endnu sjovere

Der er ingen tvivl om, at legen med yndlings dukken bliver væsentligt sjovere, når dit barn har noget dejligt tilbehør, der passer til dukken. Så er det sådan set ligegyldigt, om der er tale om en nyfødt babydukke, en barbie-teenage-dukke eller et medlem af en nuttet dyrefamilie. Mulighederne for at skabe nogle spændende historier, universer og rollelege bliver endnu bedre med det rette tilbehør, hvad enten det er f.eks. tøj, bygninger og interiør eller diverse køretøjer.  

Tre grunde til at vælge dukketilbehør

  • Find stort og småt til mange forskellige dukker
  • Stimulerer leg, kreativitet og fantasi hos barnet
  • Gør legen endnu sjovere og mere virkelighedstro

Dukker og dukketilbehør er en vigtig del af mange børns leg. De bruger det i rollelege, hvor de kopierer og spejler sig i de voksnes måde at opføre sig og klæde sig på. Rolleleg er en vigtig del af barnets personlighedsudvikling og dannelse af en social forståelse. Med det rette legetøj er du med til at stimulere denne proces. I vores udvalg til dukker finder du både dukkehuse, dukkevogne og dukketøj.

Det bør du overveje ved køb af tilbehør til dukker

Det afhænger i høj grad af dit barn. Her får du et par fokuspunkter, som forhåbentlig kan hjælpe dig lidt på vej, når du skal vælge nyt dukketilbehør.

  • Dukketype: Der findes et væld af forskellige dukketyper. Babydukker, teenagedukker, karrieredukker og dyrefigurer er blot nogle af disse. Mulighederne er mange. Mens nogle børn foretrækker den samme dukketype op gennem barndommen, ændrer mange børn deres præferencer, som de bliver ældre. 
  • Interesser: Det er oplagt at vælge tilbehør ud fra dit barns interesser eller forkærlighed for et tema eller område. Har det en hobby eller fritidsinteresse? Du kender dit barn bedst, så mon ikke at du ved, hvad der nok vil vække begejstring?

 

Køb alt fra dukke højstol til dukke ting på føtex.dk

På føtex.dk forhandler vi et bredt udvalg af dukketilbehør. Du finder alt lige fra møbler til dukkehuset over dukke højstole til sæt med forskelligt tilbehør til dukker. Når du køber på føtex.dk får du hurtig levering og ubegrænset returret.