Dukkehuse & dukkehus møbler

Hos føtex har vi et stort udvalg af flotte dukkehuse fra populære mærker. Få blandt andet fat i et af de dukkehuse, som dine børn kan genkende fra børneserier eller -film eller et helt klassisk dukkehus i træ. Giv dukkerne et fint hjem med dukkehus fra føtex.dk.

Dukkehuse til mange timers leg

Et dukkehus er en sand klassiker på børneværelset. Der er både enkle udgaver og mere detaljerede designs at vælge imellem, alt efter hvad der er behov for. Med vores store udvalg af dukker kan barnet nemt få en god leg i gang i sit nye dukkehus. I vores udvalg finder du både dukkehuse i plast og de klassiske dukkehuse i træ.

Tre grunde til at vælge et dukkehus

  • Udvider legen med dukkerne
  • Kan udvides med ekstra tilbehør
  • Giver timevis af fantasifuld leg
     

Dukkehuset er perfekt til at stimulere barnet til selv at lege rollespil. Det er en vigtig del af barnets udvikling, hvor barnet leger sig igennem mange af de hverdagssituationer, de selv er en del af og skal tage stilling til. Og med de mange variationer, som legene kan have, er der med et nyt dukkehus lagt op til uendelige timers sjov og lærerig leg alene eller sammen med venner.

Barnet imiterer dagligdagen i dukkehuset

Dukkehuset afspejler det hus eller den lejlighed, som barnet selv bor i, og det lægger derfor op til, at barnet udvikler lege, der handler om dagligdagsting. Det kan være, at børnene skal sove, familien skal spise mad eller de skal på toilettet. Det er alle hverdagssituationer, som barnet kender og får bearbejdet gennem sin leg. Ud over at afspejle hverdagen kan dukkehusene også lægge op til at barnet udvikler sin fantasi. Både med udgangspunkt i egne erfaringer, men også gennem eventyrunivers får barnet automatisk redskaber til at lege sig gennem nye verdener og fortællinger. Det er en god måde for barnet at udvikle sin kreativitet på.

Eventurlig leg med tilbehør til dukkehus og dukker

Børn har en fantastisk evne til at få alt muligt legetøj med i en leg, og selvom designet måske ikke lige passer sammen, kan forskelligt dukketilbehør snildt passe ind i dukkehuset og udvide legeuniverset med nye dukkehus møbler. Jo ældre barnet er, jo mere vil legene udvikle sig, og så er der altid nyt tilbehør at ønske sig i jule- eller fødselsdagsgave. Faktisk er dukkernes verden uendelig og er barnet ikk ehelt stort nok til et dukkehus, kan dukketøj eller en dukkevogn til babydukker være et godt alernativ til stadig at udforske rolleleg.

Dukkehus hvornår?

Hvornår er det tid til at investere i et dukkehus? Dukke huse er er oplagte til det lille barn, der udviser interesse for dukker og rolleleg. En god tommelfingerregel er, at et dukkehus er oplagt fra 3-års alderen, da de kan indeholde små dele. Alt efter typen af dukkehus og barnets udviklling kan et dukkehus også introduceres tidligere, hvis interessen er der. Vær dog opmærksom på at vælge noget aldersvarende eller uden små dele, hvis barnet er yngre end 3 år. 

Køb dukkehuse på føtex.dk

På føtex.dk har vi et stort udvalg af dukkehuse, så der er noget til alle aldre og smage. Blandt udvalget finder du dukkehuse fra populære mærker såsom Lundby dukkehuse, Gurli Gris dukkehus, Barbie dukkehus og LOL Surprise

Når du bestiller online på føtex.dk giver vi dig desuden ubegrænset returret, så du nemt kan ombytte eller returnere dine varer, hvis du får brug for det. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.