Dukkehuse

Hos føtex har vi et stort udvalg af flotte dukkehuse fra verdensberømte mærker, og de fås i forskellige prisklasser. Få blandt andet fat i et af de dukkehuse, som dine børn kan genkende fra børneserier eller -film.

Dukkehuse til mange timers leg

Et dukkehus er en sand klassiker på børneværelset, og der er både enkle udgaver og mere detaljerede design at vælge imellem, alt efter hvad der er behov for. Med vores store udvalg af dukker kan barnet nemt få en god leg i gang i sit nye dukkehus. De fleste dukkehuse er i træ, hvilket sikrer en god kvalitet og robusthed.
 

Tre grunde til at vælge et dukkehus

  • Fås i forskellige udgaver
  • Kan udvides med ekstra tilbehør
  • Lærer barnet at lege selv

Dukkehuset er perfekt til at stimulere barnet til selv at lege rollespil. Det er en vigtig del af barnets udvikling, hvor barnet leger sig igennem mange af de hverdagssituationer, han eller hun selv er en del af og skal tage stilling til. Og med de mange variationer, som legene kan have, er der med et nyt dukkehus lagt op til uendelige timers sjov og lærerig leg.
 

Leg gennem hverdagen

Dukkehuset afspejler det hus eller den lejlighed, som barnet selv bor i, og det lægger derfor op til, at barnet udvikler lege, der handler om dagligdagsting. Det kan være, at børnene skal sove, familien skal spise mad eller de skal på toilettet. Det er alle hverdagssituationer, som barnet kender og får bearbejdet gennem sin leg. Ud over at afspejle hverdagen kan dukkehusene også lægge op til at barnet udvikler sin fantasi. Både med udgangspunkt i egne erfaringer, men med f.eks. et eventyrunivers får barnet automatisk redskaber til at lege sig gennem nye verdener. Det er en god måde for barnet at udvikle sin kreativitet på – alene eller med venner.

Børn har en fantastisk evne til at få alt muligt legetøj med i en leg, og selvom designet måske ikke lige passer sammen, kan forskelligt dukketilbehør snildt passe ind i dukkehuset og udvide legeuniverset. Jo ældre barnet er, jo mere vil legene udvikle sig, og så er der altid nyt tilbehør at ønske sig i jule- eller fødselsdagsgave.
 

Køb dukkehuse online på føtex.dk

På føtex.dk har vi et stort udvalg af dukkehuse, så der er noget til alle aldre og smage. Vi har desuden ofte gode tilbud, og det gælder også på legetøjet, så du kan gøre dig et rigtig godt køb ved at holde øje med tilbuddene. Når du bestiller online hos føtex.dk giver vi dig desuden 30 dages returret, så du nemt kan ombytte eller returnere din vare, hvis du får brug for det.