Find din nye L.O.L.-dukke

Se vores store udvalg af L.O.L.-dukker på føtex.dk. Du finder både de populære dukker samt sjovt tilbehør som paraplyer og rygsække. Dukkerne findes i mange forskellige varianter og med forskellige udtryk, så dit barn skal blot vælge sin favorit.

Vælg din favorit blandt de populære L.O.L.-dukker

På føtex.dk kan du finde forskellige varianter af de seje L.O.L.-dukker, som er blevet utroligt populære indenfor de seneste år. Dukkerne ser vidt forskellige ud, så dit barn kan finde sin favorit. Dit barn kan også lave en hel samling af de mange L.O.L.-dukker.

Vi har sjove baggrunde, så dit barn kan begive sig ind i forskellige verdener. På føtex.dk kan du for eksempel finde et filmstudie, hvor der er hele fire scener samt en biograf. Er du heldig, kan du også få en flot vinterhytte, hvor L.O.L.-dukkerne kan tage på skiferie. Der er både en skøjtebane og en fungerende skilift, så man er garanteret mange timers sjov med dette legesæt.

Udover dukkerne har vi også masser af sjovt tilbehør. Du finder blandt andet:

  • Høretelefoner

  • Rygsække

  • Paraplyer

Dette tilbehør kommer i flotte farver og med seje motiver af L.O.L.-dukker. Så kan dit barn også nyde sit yndlingslegetøj, når han eller hun ser film på iPad'en med høretelefoner på eller har rygsækken med i børnehaven.

Se vores andre legetøjsfigurer udover L.O.L. Surprise

På føtex.dk kan du få mange andre sjove figurer. Vi har blandt andet stærke actionfigurer, så dit barn kan lege med sit idol. Derudover har vi også søde dyrefigurer, som hunde og heste eller farlige dinosaurer. Lad dit barn begive sig ud i dyrenes verden. Det gælder blandt andet havets, junglens og gårdens dyr.

Du finder også tilbehør til de mange figurer. Vi har blandt andet Pokémonbolde og forskellige former for dukkehuse. Med legetøjsfigurer kan dit barn gå ind i sjove rollelege med karakterer, han eller hun kender fra spil og film.