Dyrefigurer

Hos føtex har vi flotte dyrefigurer fra kendte mærker, så I kan finde de dyr, som I mangler. Vi tilbyder mange forskellige dyr - fra vilde eksotiske dyr som slanger og tigere, til søde bondegårdsdyr som kaniner og høns.

Dyrefigurer der gør legen sjovere

Danske og eksotiske dyr i mange forskellige udgaver. Naturtro og fantasifulde – små og store – her finder du et stort og bredt udvalg af danske og eksotiske dyr med masser af anvendelsesmuligheder. Leg, pynt og samlerobjekter – de kan bruges til det hele.

Tre grunde til at vælge legetøjsdyr

  • Stimulerer både fantasi og kreativitet
  • Fantastiske til rollelege – alene eller sammen med andre
  • Oplagte til at lære dit barn om den spændende dyreverden

De fleste børn er vilde med dyr og kan slet ikke få nok af dem. Det kan vi heller ikke. På føtex.dk finder du udelukkende dyr fra kvalitetsbrands. Vi opdaterer løbende sortimentet med aktuelle nyheder og velkendte klassikere. Se dig om, vælg en dyrefigur, og glæd dig til at se dit barn hygge sig med at skabe sine egne lege og historier.

Uundværlige dyrefigurer på børneværelset

Skal bondegården have endnu en gris, ged eller ko i sin bestand? Eller skal den nye zoo udvides med flere vilde og eksotiske dyr? De bliver ikke mere livagtige og detaljerede end de håndmalede figurer fra Schleich. Det er tysk kvalitet i en klasse for sig. Eller måske er det en af de søde figurer eller et af de charmerende sæt fra Sylvanian Families, der står højt på dit barns ønskeliste? Eller en sød og farvestrålende pony fra My Little Pony? Begge dele er blandt vores mest populære legetøj, så de kan ganske enkelt ikke undgå at vække begejstring hos både mindre og større børn.

Masser af sjove aktiviteter

Lav-selv-aktiviteter er gode til at lade dit barn bruge løs af sin fantasi og kreativitet og understøtter både finmotorik, koncentrationsevne og læring. Her er lidt inspiration.

  • Bondegård: Brug æsker af alle størrelser til staldbygninger. Hjælp med at male og tegne facader og klippe døre og vinduer ud med en børnevenlig saks. Lad herefter dit barn indrette bygningerne med hus- og bondegårdsdyr.
  • Zoologisk have: Placér et stort stykke tykt karton på et lavt bord. Tegn indhegninger til de vilde dyr. Tag fotos af dyrene, upload dem på computeren, og skriv hvor hvert dyr kommer fra. Klip dyr og oprindelsesland ud, og hæng foto og informationer ved hver indhegning.

Bondegårdsdyr som legetøj

Med legetøj bondegårdsdyr er der rig mulighed for masser af leg. Leg og fortæl med dyrene. Øv eksempelvis dyrelyde med de små. Det er en god måde at fortælle og dyrelivet på og sjovt for de små, at sige dyrelydene. Det kan også være en rigtig god måde at tale om, hvor vores mad kommer fra eksempelvis at mælken i glasset kommer fra en ko, og æggene vi spiser kommer fra høns. Med bondegårdsdyr som legetøj, kan I sammen udforske bondegårdslivet med blandt tilbehør til legetøjsfigurer

Køb dyrefigurer på føtex.dk

Når du har fundet frem til en eller flere favoritter, bestiller du nemt og bekvemt på føtex.dk. Det kan du gøre døgnet rundt, når du har tid og lyst. Husk, at du som altid har ubegrænset returret.