Sylvanian Families

Sylvanian Families består både af de sødeste og mest finurlige dyrefigurer og et stort og bredt udvalg af tilbehør. Mangler du en gave til et barn, som elsker dyr og samlesæt, så er det herlige univers et oplagt valg. Se dig om i vores store sortiment lige herunder.

Sylvanian Families – et fantastisk univers af nuttede dyrefamilier

Sylvanian Families er gået hen og blevet en verdensomspændende succes og fantastisk populær hos både børn og voksne. Og med god grund. Det er de færreste, der kan undgå at forelske sig i de søde dyrefamilier fra japanske Epoch. Med deres rolige og venlige udtryk og det store udvalg af udstyr og tilbehør indbydes der til timevis af leg, læring, hygge og omsorg for de små væsner. 
 

Tre grunde til at vælge Sylvanian Families:

  • Vælg mellem flere slags dyr – hele familier og enkelte figurer
  • Udvid legeuniverset med tilbehør, der inspirerer barnet
  • Legetøj, der er både underholdende, lærende og udviklende

De fleste børn er vilde med dyr, og med fine dyrefigurer er der helt sikkert dømt forelskelse ved første blik. Figurerne er belagt med et blødt plyslag, som gør dem dejligt behagelige at lege med og nemme at håndtere for selv mindre fingre. De er lige oplagt til sololeg på børneværelset og fællesleg på stuegulvet sammen med søskende, venner eller far og mor. Der er masser af muligheder for at skabe sine helt egne lege, historier og universer. 

Da Sylvanian Family universet består af flere smådele, er det ikke velegnet til de alleryngste. Målgruppen er børn i børnehavealderen og opefter.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, får du her et par råd, som forhåbentlig kan gøre det nemmere.

  • Dyr: Du kan vælge mellem flere forskellige dyr. Bjørne, kaniner, hunde, katte, pindsvin, mus og oddere er blot et lille udvalg. Har dit barn et yndlingsdyr blandt disse, er det naturligvis oplagt at vælge det.
  • Tilbehør: Hus, bil, møbler, butik – enkeltele og hele sæt – gør det nemt at starte og udvide med nyt.

Du bestiller Sylvanian Families nemt og hurtigt på føtex.dk. Du har naturligvis som altid ubegrænset returret.