My Little Pony

My Little Pony er en barndomsklassiker, som har vundet mange hjerter over hele verden. De fleste kan helt sikkert huske de søde og farverig ponyer, hvor TV-serien “Venskab er ren magi” er blevet yderst populært. Udforsk de mange muligheder med My Little Pony, og køb din favorit på føtex.dk. 

Venskab er ren magi

My Little Pony: Venskab er Ren Magi er navnet på den populære TV serie, som kører på Nickelodeon og Netflix. I serien følger man enhjørningen "Twilight Sparkle", som er en ung pony, der studerer Magi og er lærling af Prinsesse Celestia, der er regent over landet Equestria.

Pinkie Pie

Pinkie Pie er den første pony, der bliver introduceret – næst efter Twilight Sparkle. Hun har en meget hyperaktiv og glad personlighed. Udover det elsker hun at feste og har meget svært ved at holde mund. Pinkie Pie er en lyserød Earth Pony med krøllet, pink man og hale. Hendes Cutie Mark forestiller tre balloner. Pinkie Pie har en babyalligator ved navn Gummy.

Apple Jack

Apple Jack er en typisk country girl, der arbejder på familiens æblefarm. Hun er en orange Earth Pony med lys man og hale og en cowboyhat. Hendes Cutie Mark forestiller tre æbler. Apple Jack er lidt drenget og har af og til svært ved at enes med den meget feminine Rarity.

Rainbow Dash

Rainbow Dash er en pegasus. Hun elsker at flyve, er lidt af en fartdjævel og meget konkurrencebevidst. Hun er altid på farten og er klart den mest drengede af hovedpersonerne. Hun har dog tendens til at være meget arrogant og overlegen. Hendes største drøm er at være med i pegasus-flyveeliteholdet The Wonderbolts. Hun har blå pels, regnbuefarvet man og hale. Hendes Cutie Mark forestiller en sky med et regnbuefarvet lyn, som hun fik, da hun lavede det legendariske Sonic Rainboom for første gang.

Fluttershy

Fluttershy er en meget stille og genert pegasus. Hun er meget beskeden og holder sig i skyggen. Hun har en evne til at snakke med dyr i skoven, hvilket hun for det meste laver i serien – og hvor hun også bor i et stort træ. På trods af, at hun er en pegasus og har vinger, bryder hun sig ikke så meget om at flyve ligesom Rainbow Dash og holder sig helst på jorden. Fluttershy er en gul pegasus med lyserød man og hale, og hendes Cutie Mark forestiller tre lyserøde sommerfugle.

Rarity

Rarity er en meget modebevidst enhjørning, der arbejder i sit eget skrædderi. Hun har en tendens til at være snobbet og overfladisk, men har hjertet på rette sted. Da hun er en enhjørning, har hun magiske kræfter, som hun bruger til at sy tøj i sit skrædderi. Hun bor sammen med lillesøsteren Sweetie Bell. Hun har desuden en hvid perserkat ved navn Opalescence (oftest kaldet Opal). Rarity har hvid pels, slangekrøllet lilla man og hale, og hendes Cutie Mark forestiller tre blå ædelsten, da hun har et talent for at finde ædelsten.

Genskab de magiske historier med My Little Pony

De søde og farverige ponyer har optaget mange børn i lang tid. Det er et klart minde fra barndommen, hvor de skønne ponyer vakte glæde blandt mange - og det gør de selvfølgelig stadig. De står nemlig stærkere end nogensinde og er favoritten blandt mange børn, når der skal leges i hjemmet. Med legetøjet har dit barn nemlig mulighed for at genskabe de magiske historier - alene eller sammen med vennerne. 

Dit barn kan også selv finde på ny eventyr, hvor My Little Pony følger med. Ponyen bliver nemlig hurtigt dit barns nye bedste ven, som er med barnet overalt. Med My Little Pony er mulighederne uendelig, hvor det kun er barnets fantasi, som sætter grænserne for legen.

My Little Pony - en barndoms favorit 

My Little Pony er en del af Hasbros legetøjsunivers, som er fyldt med magi, action og sjove eventyr - og det hylder vi på føtex.dk. Derfor finder du et stort udvalg af legetøj og spil, som bringer glæde og magi ind i din hverdag. Det gælder både, når du leger med My Little Pony eller giver den gas med din NERF blaster. Hasbro er en sand barndoms favorit, som har fundet en plads i mange hjem. 

Hasbro samler nemlig generationer på tværs af alder, hvor alle kan have det sjovt og blive underholdt. Hvad end det er med en brætspil klassisker som MONOPOLY, eller de fordyber sig i Star Wars universet, har vi alt, hvad du skal bruge for at bringe underholdning, hygge og glæde ind i dit hjem. Udforsk de mange muligheder her i dag, og vælg dine favoritter på føtex.dk.

Hvilken My Little Pony vælger du?

Der er mange muligheder, når det kommer til at vælge din My Little Pony favorit. De skønne ponyer er nemlig vidt forskellige, men sammen er de faktisk stærkest. Derfor behøves du heller ikke nøjes med blot én - du kan sagtens skabe et vidunderligt univers med alle dine ponyer fra My Little Pony. Når du skal vælge din My Little Pony, finder du blandt andet følgende ponyer:

  • Twilight Sparkle

  • Pinkie Pie

  • Rainbow Dash

  • Rarity 

  • Fluttershy 

  • Apple Jack 

Disse ponyer har taget verden med storm, hvor de ligger op til mange timers kreativ og sjov leg. De søde og farverige figurer står stærkt sammen, hvor de har hver deres personlighed. På den måde kan dit barn finde den personlighed, som de kan identificere sig selv med. De har hvert sit eget navn og et cutiemark på bagpartiet. Så hvilken pony vælger du?

Lær mere om My Little Pony 

Mange børn har et forhold til de søde ponyer, men hvad kan de forskellige ponyer byde på? Det kan du lære meget mere om her, hvor du kan læse mere om, hvilken personlighed de hver især har. Det gør det nemmere for dig at finde den, som minder om dig. Alle fans af My Little Pony har helt sikkert en yndlingspony, som de kan identificere sig selv med. 

Hvis vi starter med Twilight Sparkle, er hun super intelligent og er en naturlig født leder. Pinkie Pie er derimod meget munter og utroligt legesyg. Hun elsker nemlig fester og søde sager. Er hun måske noget for dig? Rainbow Dash elsker at flyve, og hun er vild med at tage på eventyr. Og hun er også altid klar til at spille et spil, hvor du får kamp til stregen. Rarity er en omsorgsfuld pony, og hun er meget gavmild overfor de andre venner. Hun elsker at gøre dem lige så smukke på ydersiden, som de også er indeni.

Fluttershy har et rigtig stort hjerte. Hun er både rar og blid samt en rigtig god ven overfor de andre ponyer. Den sidste er Apple Jack, som er meget ærlig. Men hun er også venlig og rigtig sød. Der er altså rigtig mange venner, som du kan vælge mellem i det magiske univers. Uanset, hvem du vælger, garanterer vi mange timers sjov og kreativ leg, hvor du kan tage på eventyr, spille spil, flyve eller noget helt fjerde.

Kan du kende forskel på de seks populære ponyer? Pinkie Pie er den lyserøde, Twilight Sparkle er lilla, Rainbow Dash er blå, Apple Jack er orange, Rarity er hvid og Fluttershy gul.

Venskab er ren magi med My Little Pony

“Venskab er ren magi” er navnet på den populære TV-serie, som både kører på Netflix og Nickelodeon. Her følger du enhjørningen Twilight Sparkle. Hun er en ung pony, som studerer magi samt er lærling af Prinsesse Celestia. Hun er regent over landet Equestria. Equestria er et kongerige, hvor der kun bor farverige ponyer. Denne serie har betaget mange børn verden over, hvor de sidder klistret til skærmen, når det er på.

Der er også meget mere legetøj, som er blevet til film eller TV-serier og omvendt. Her er der for eksempel filmen Frozen, hvor du kan finde sødt legetøj fra de populære film. Der er også sejt Transformers legetøj og Marvel actionfigurer, som du alt sammen kan finde på føtex.dk.

Køb dit My Little Pony på føtex.dk i dag

De søde My Little Pony ponyer leger glædeligt sammen i en verden, hvor venskab er ren magi. De søde ponyer kan både pynte på værelset, tages med på eventyr og være med i legen. De gør nemlig bare altid lidt sjovere og sødere. Du finder et helt farvestrålende og fantasifuldt univers omkring de skønne ponyer, som både børn og voksne nemt bliver betaget af. 

Se det flotte udvalg herover, og bestil din My Little Pony allerede i dag. Så bliver du hurtigt klar til at blive en del af det magiske univers, hvor du kan tage på eventyr og udforske verden med din nye bedste ven.