My Little Pony

De fleste kan nok huske de farverige MY LITTLE PONY  fra deres barndom. TV serien Venskab er ren magi har vundet mange hjerter over hele verden og med MY LITTLE PONY legetøjet har dine børn mulighed for at genskabe disse magiske historier. Se vores store udvalg af MY LITTLE PONY her.

Venskab er ren magi

My Little Pony: Venskab er Ren Magi er navnet på den populære TV serie, som kører på Nickelodeon og Netflix. I serien følger man enhjørningen "Twilight Sparkle", som er en ung pony, der studerer Magi og er lærling af Prinsesse Celestia, der er regent over landet Equestria.

Pinkie Pie

Pinkie Pie er den første pony, der bliver introduceret – næst efter Twilight Sparkle. Hun har en meget hyperaktiv og glad personlighed. Udover det elsker hun at feste og har meget svært ved at holde mund. Pinkie Pie er en lyserød Earth Pony med krøllet, pink man og hale. Hendes Cutie Mark forestiller tre balloner. Pinkie Pie har en babyalligator ved navn Gummy.

Apple Jack

Apple Jack er en typisk country girl, der arbejder på familiens æblefarm. Hun er en orange Earth Pony med lys man og hale og en cowboyhat. Hendes Cutie Mark forestiller tre æbler. Apple Jack er lidt drenget og har af og til svært ved at enes med den meget feminine Rarity.

Rainbow Dash

Rainbow Dash er en pegasus. Hun elsker at flyve, er lidt af en fartdjævel og meget konkurrencebevidst. Hun er altid på farten og er klart den mest drengede af hovedpersonerne. Hun har dog tendens til at være meget arrogant og overlegen. Hendes største drøm er at være med i pegasus-flyveeliteholdet The Wonderbolts. Hun har blå pels, regnbuefarvet man og hale. Hendes Cutie Mark forestiller en sky med et regnbuefarvet lyn, som hun fik, da hun lavede det legendariske Sonic Rainboom for første gang.

Fluttershy

Fluttershy er en meget stille og genert pegasus. Hun er meget beskeden og holder sig i skyggen. Hun har en evne til at snakke med dyr i skoven, hvilket hun for det meste laver i serien – og hvor hun også bor i et stort træ. På trods af, at hun er en pegasus og har vinger, bryder hun sig ikke så meget om at flyve ligesom Rainbow Dash og holder sig helst på jorden. Fluttershy er en gul pegasus med lyserød man og hale, og hendes Cutie Mark forestiller tre lyserøde sommerfugle.

Rarity

Rarity er en meget modebevidst enhjørning, der arbejder i sit eget skrædderi. Hun har en tendens til at være snobbet og overfladisk, men har hjertet på rette sted. Da hun er en enhjørning, har hun magiske kræfter, som hun bruger til at sy tøj i sit skrædderi. Hun bor sammen med lillesøsteren Sweetie Bell. Hun har desuden en hvid perserkat ved navn Opalescence (oftest kaldet Opal). Rarity har hvid pels, slangekrøllet lilla man og hale, og hendes Cutie Mark forestiller tre blå ædelsten, da hun har et talent for at finde ædelsten.

Har du en lille MY LITTLE PONY fan derhjemme? Den populære TV serie "Venskab er ren magi" har vunder mange børnehjerter over hele verden igennem flere årtier. I serien følger man enhjørningen TWILIGHT SPARKLE, som er en ung læselysten pony, der studerer magi og er lærling af Prinsesse Celestia, der er regent over landet Equestria. Equestria er et kongerige hvor der kun bor farverige ponyer. Der er lagt op til mange timers kreativ leg med de farverige, søde figurer fra MY LITTLE PONY.

Ponyerne har taget børn over hele verden med storm. TWILIGHT SPARKLE, PINKIE PIE, RAINBOW DASH, RARITY, FLUTTERSHY og APPLE JACK – de er alle sammen forskellige, men sammen står de stærkest. Hver af de seks ponyer har deres eget navn og cutiemark på bagpartiet, men de har også seks helt forskellige personligheder.

Hvem identificerer dit barn sig mest med? Alle børn kan finde en yndlingspony, de kan identificere sig med. PINKIE PIE er meget munter og legesyg. Hun elsker søde sager og fester!. RAINBOW DASH elsker derimod at flyve og er altid klar til at spille et spil eller tage ud på eventyr. APPLE JACK er ærlig, venlig og meget sød. RARITY er omsogsfuld og gavmild overfor de andre ponyer. Hun elsker at gøre dem smukke på ydersiden som de er indeni. FLUTTERSHY er en rar og blid pony med et stort hjerte og TWILIGHT SPARKLE er super intelligent og en naturligt født leder.

Enhjørning, Pegasus eller Alicorn gør ikke ponyerne fortræd, for de søde MY LITTLE PONY ponyer leger gladeligt sammen i en verden, hvor venskab er ren magi. Lad de søde ponyer deltage i legen og pynte værelset for de gør bare alting lidt sjovere og sødere.

Der findes et helt farvestrålende og fantasifuldt univers omkring de skønne venskabsponyer som både voksne og børn har svært ved at stå for. Se det flotte udvalg herover, og bestil din MY LITTLE PONY allerede i dag! Kan du kende forskel på de seks populære ponyer? PINKIE PIE er den lyserøde, TWILIGHT SPARKLE er lilla, RAINBOW DASH er blå, APPLE JACK er orange, RARITY er hvid og FLUTTERSHY gul.Se det store udvalg af MY LITTLE PONY her på Wupti.