NERF

Udstyret med en af de seje NERF blastere og en god omgang skumammunition, er dit barn fuldt klædt på til at tage udfordringerne op i en fantasiverden med mørke kræfter og andre onde væsner, der skal nedkæmpes. Du kan se vores aktuelle udvalg af NERF blasters lige herunder.

NERF – et legeunivers fuld af action, fart og aktiv leg
Det skal være sjovt at være barn. Bevæbnet med en super cool NERF Ultra One, en NERF Elite 2.0 Commander RD 6 eller en af de seje NERF Fortnite blasters og skumpile er der dømt underholdende kamp til stregen. Der er virkelig lagt op til kamp, hvor dit barn kan få sjov og underholdende motion og forholde sig aktiv i timevis.
 
NERF byder på et legeunivers fuld af action og fart, hvor kun de sejeste krigere overlever i kampen. Invitér dine venner til en intens kamp fyldt med action. Her kan I finde ud af, hvem der er den sejeste og mest snu i flokken, som kan vinde over de andre. Det handler nemlig om at være hurtigt, snedig og præcis, når du skal udrydde modstanderne i kampen om trofæet og æren.
 
Legeuniverset, som NERF er, kommer fra Hasbro. Hasbros mission er at skabe verdens bedste legeoplevelser, hvor du kan blive en del af det magiske univers. Udover NERF består Hasbro også af kendte legetøjsmærker som TRANSFORMERS, Marvel og Star Wars. Her kan du samle alle dine favoritter i en episk kamp og genskabe fantastiske og spændende historier. Du kan også skabe dine egne historier og eventyr med Hasbro.
 
Få masser af egenskaber med NERF
Pumpeactionfunktion, motordrevet halvautomatisk affyring, roterende tromle og helbreds- og ammunitionsstatus er blot nogle af de mange fantastiske funktioner, som de forskellige blastere kan byde på. Her behøver ingen at gå ned på hverken blaster eller udstyr. Der er altså masser af egenskaber, som du får med NERF blasters.
 
Tre grunde til at vælge NERF
Stort udvalg af blastere i forskellige størrelser
Lækkert design og rigtig mange funktioner 
Høj kvalitet, god kraft, præcision og længde
 
NERF (non-expanding recreational foam) er synonym på timevis af underholdning for legebørn i alle aldre. Kæmp med og mod hinanden – uden at komme til skade. Det sørger skumammunitionen for. Der er lagt op til masser af aktiv leg med dine venner og familie, hvor I kan jagte hinanden indenfor eller udenfor, hvor der er højt til loftet og ingen chance for at smadre end vase. 
 
Hav sikkerheden i orden med NERF
Når du sætter dit barn i gang med at lege med NERF, kan du være tryg. De bløde skumpile gør ikke ondt at blive ramt af. Men sørg altid for, at I ikke skyder efter hovedet. Du kan også købe en maske, som kan beskytte dit ansigt, når du går til kamp. Du kan også bruge sikkerhedsbriller for en sikkerheds skyld. Så skal legen ikke stoppes, fordi der er nogle, som kommer til skade. På den måde kan alle have det sjov med NERF.
 
Hvilken NERF skal du vælge?
Er du i tvivl om, hvilket våben du skal vælge til dit barn? Det kommer helt an på, hvad det skal bruges til. Men der er et par overvejelser, som du kan gøre, når du skal finde den rette blaster til dit barn. Overvej derfor følgende:
 
Funktioner: Er du på udkig efter en blaster til allround leg, eller skal den anvendes til et specifikt formål? Kig dig om under beskrivelserne af de enkelte blastere. Her får du masser af informationer om funktioner, og hvilken type skumammunition de bruger. 
Affyringshastighed og længde: Da ammunitionen er fremstillet af skum, kan dit barn bruge blasteren såvel inden- som udendørs. Vær dog opmærksom på, at hastigheden og længden på skud kan variere meget. Vælg derfor blaster alt efter, hvor den skal bruges.
Håndtering: Jo flere funktioner, jo sværere er det typisk at håndtere blasteren. Sørg for, at sværhedsgraden matcher barnets motoriske færdigheder. 
 
Det er værd at overveje de ovenstående elementer, når du skal finde den rette NERF til dit barn. Det kan også være til en gave, hvor du med garanti bliver et hit. NERF egner sig også barnlige sjæle, som sætter pris på aktiv leg og god underholdning. Og det er præcis, hvad NERF byder på. Her kan børn og voksne udfolde sin barnlige side og give sig hen til legen i kampen om æren.
 
I kan også samle familie og venner omkring et godt bræt- eller kortspil fra Hasbro Gaming. Her finder du masser af klassikere såsom MONOPOLY, Operation og Hvem er Hvem. Her er der i hvert fald lagt op til jeres næste spilleaften - begynd allerede at planlægge den nu, så sørger Hasbro Gaming for spillene.
 
Udfold din barnelig side med NERF 

Det fantastiske ved NERF er, at de kan samle generationer i aktiv leg. Leg har nemlig ingen alder, hvorfor NERF er et oplagt valg. Hasbro byder også på mere kreativ leg med Play-Doh, hvor du kan udfolde din kreative side sammen med dit barn. Her kan du forme finurlige figurer og leg med former og farver. Der er altså rig mulighed for at udfolde din barnelig side sammen med Hasbro i dag.

Er du mere til eventyrlige universer, kan du udforske de magiske legetøjsmærker fra Disney Prinsesser, My Little Pony og Furreal. Udforsk de mange universer, eller foren dem i et stort univers, hvor kun din fantasi sætter grænserne for legen. Der er masser af magi og eventyr, som du kan tage på sammen med dine favoritter. 

Shop sejt actionlegetøj fra NERF på føtex.dk i dag
Få fart over feltet med en af vores NERF blastere. Du finder også en masse spændende tilbehør, som du kan tilføje til din NERF. På den måde kan du tage legen til et højere niveau. Når du har fundet frem til din favorit, hvad end det er en ny blaster eller tilbehør dertil, bestiller du den nemt på føtex.dk. Køb sejt actionlegetøj fra NERF her på siden i dag, og bliv klar til din næste kamp allerede nu.