NERF

Kom ind i kampen med de seje blasters og SuperSoakers fra NERF! Der er mange forskellige varianter og segmenter at vælge imellem bl.a. ELITE 2.0, ULTRA, FORTNITE og SUPERSOAKER. Find din næste NERF blaster her.

Med de seje blasters og SUPERSOAKERS fra NERF er du og dine børn sikret en sjov, social og aktiv leg. NERF er et legetøjsbrand som er startet af Parker Brothers og ejet af Hasbro. Det hele startede tilbage i 1969 da Parker Brothers besluttede sig for at opfinde den skumbaserede legetøjsbold. Denne bold blev det første produkt som kom fra NERF brandet. Dette produkt blev skabt så man kunne spille bold indendørs helt uden fare for at smadre noget. Dette var åbenbart noget der var eftertragtet af forbrugerne, for salget steg enormt og pludselig gik det stærkt for NERF. NERF blev ved med at opfinde og sælge skumbolde man kunne bruge indendørs. Efterfølgende begyndte NERF at sælge skumpile og faktisk er langt de fleste NERF produkter idag, baseret på blasters som skyder med pile.

Utroligt populære for børn der elsker at lege skydeleg, samt for forældre der påskønner et hjem uden smadrede lamper og vinduer. Rollespil er en super aktivitet for børn i alle aldre. Der er garanteret timevis af sjov, leg og masser af hygge med vores sortiment af seje NERFs til både piger og drenge. Find den rigtige NERF som uundværligt tilbehør til et flot politi-, soldater-, pirat-, skurke-, agent- eller superheltekostume til fastelavn, halloween eller en temafest. Du kan også finde en NERF blaster der skal give dig sejren i et sjovt ramme-til-mål spil eller en hæsblæsende og fuld fart over feltet action-konkurrence. Med de seje NERF blasters har du virkelig mulighed for at sætte prikken over i’et på en flot og effektiv måde. Rollespil er en vigtig del af børns udvikling. Her glider børnene ind i forskellige roller, som de kender fra f.eks. hverdagen derhjemme, daginstitutionen, fjernsynet eller film.

Det er ”learning by doing”, hvor de efterligner personer og handlemåder. Her afprøver de situationer og handlinger og finder frem til, hvordan de selv vil reagere og agere i givne situationer. Det er utroligt vigtigt for både det enkelte barns opfattelse af andre og dets egen selvforståelse. Hvad skal du vælge? Vi har et stort udvalg af NERF blasters bl.a. ELITE 2.0, ULTRA, FORTNITE og SUPERSOAKERS som skyder med vand. Med NERF ELITE 2.0 blasters er du garanteret en rigtig god basis blaster og er samtidigt et godt køb hvis NERF legen er ny for dig. For dem som leder efter et produkt hvor der er fokus på ydeevne, så har vi NERF ULTRA. Med ULTRA kan du skyde op til 32m! Det er det længste afstand man kan skyde på tværs af alle NERF segmenter. Her på siden kan du også finde den rigtige NERF som uundværligt tilbehør til et flot politi-, soldater-, pirat-, skurke-, agent- eller superheltekostume til fastelavn, halloween eller en temafest.  Det kan også være at du har en lille gamer derhjemme og derfor skal kigge på vores FORTNITE blasters.

Vi skal heller ikke glemme NERF SUPERSOAKERS, som skyder med vand! Helt uundværlige til varme sommerdage eller en sjov leg på ferien. Det kan derfor godt virke lidt uoverskueligt at skulle finde frem til det helt rette. Der lanceres hele tiden nye produkter, som vi opdaterer vores sortiment med. Hvorfor ikke tage dit barn med på råd? På den måde får din søn eller datter netop den NERF som han eller hun drømmer om. Find vores store udvalg her på føtex.dk.