Hasbro

Med MY LITTLE PONY, PLAY-DOH, NERF, TRANSFORMERS, MONOPOLY og mange flere er Hasbro med til at skabe verdens bedste lege oplevelser. På føtex.dk kan du gå på opdagelse i vores univers af legetøj, figurer og brætspil fra Hasbro.

Kategorier

Hasbro vil give verdens bedste lege oplevelser til børn og barnlige sjæle. Du kan gå på opdagelse i legetøj og spil fra Hasbro til alle aldersgrupper. Find her børnenes favoritter blandt brætspil, princesser, actionfigurer, blasters og modellervoks.

Kom med ind i en verden af legetøj og magiske universer med plads til alle. Du kan lade dig inspirere af de magiske ponyer TWILIGHT SPARKLE, PINKIE PIE, RAINBOW DASH, RARITY, FLUTTERSHY og APPLE JACK fra MY LITTLE PONY. Ponyerne er alle sammen forskellige, men sammen stpr de stærkest. Eller har du kigget på NERF? En NERF blaster opfordrer til sjov leg, hvor man kan sigte mod mål eller kæmpe imod hinanden. Udvalgtet af NERF blasters er stort: ELITE 2.0, ULTRA, FORTNITE og SUPERSOAKER som inviterer til vandleg på en varm sommerdag. TRANSFORMERS er et spændede univers med robotter, der har en unik evne til at transformere sig til seje dyr og kørertøjer. MEGATRON, BUMBLEBEE og OPTIMUS PRIME har brug for børnenes hjælp til at transformere sig.

Du kan også skabe en hyggelig kreativ stund med børn fra 2-års alderen. Modellervoks i sjove farver og motiver fra PLAY-DOH inviterer til mange timers kreativ leg. Se børnenes fantasi blomstre med modellervoks fra PLAY-DOH. Måske I trænger til et nyt brætspil fra Hasbro Gaming. Vi har et stort udvalg af populære spil - både nye og klassiske spil. Operation, Guess Who Battleship, Cluedo eller måske en omgang Twister kan sætte rammerne for en sjov aften med familie og venner. Eller hvad med det populære spil MONOPOLY? MONOPOLY findes i et hav af udgaver. Og både den klassiske og de nye udgaver kan få den største investor op i de fleste. Det kan også være at dit barn skal lære at passe på et kæledyr på en sjov og interaktiv måde. FurReal fremmer barnets udvikling.

Et kæledyr fra FurReal kan frembringe mange følelser og glæde hos børn, da de får så meget mere ud af legen. Eller kom med ind i de magiske universer fra Disneys. Tag de original superheltes kamp med hjem i stuen sammen med Hulk eller Iron Man. Måske vil børnene hellere føres til en galakse langt, langt borte? Star Wars er et univers, der er sjovt at vende tilbage flere gange, og med de rette produkter er galaksen alligevel ikke langt væk. Eller leg med Anna og Elsa fra Frost i en verden med magiske kræfter som is og sne.