Hasbro

Med My Little Pony, Play-Doh, Nerf, Transformers, Monopoly og mange flere er Hasbro med til at skabe verdens bedste legeoplevelser. På føtex.dk kan du gå på opdagelse i vores univers af legetøj, figurer og brætspil fra Hasbro og nemt købe dine favoritter.

Udforsk en verden af legeoplevelser fra Hasbro 

Hasbro er kendt for at skabe fantastiske legeoplevelser for børn og barnlige sjæle. De har i mange år leveret klassikere inden for legetøj, spil og meget mere. Leg har nemlig ingen alder, hvorfor du helt sikkert finder dine favoritter fra Hasbro her på siden i dag.

Legetøj og spil for børn og barnlige sjæle fra Hasbro 

Hasbro vil give verdens bedste legeoplevelser til børn og barnlige sjæle. Her kan du fordybe dig i legetøj og spil fra Hasbro til alle aldersgrupper, hvor fællesnævnerne er leg, underholdning og kreativitet. Find her børnenes favoritter blandt brætspil, prinsesser, actionfigurer, blasters og modellervoks. Kom med ind i et inspirerende univers fyldt med legeoplevelser. 

Find et væld af legetøj og spil fra Hasbro

Når du skal finde underholdning til hjemmet, er Hasbro et oplagt valg. Her finder du legetøj og spil til enhver smag, hvor alle er garanteret skøn underholdning med familie og venner. Blandt udvalget på føtex.dk finder du blandt andet følgende legetøjsmærker:

Der er altså rig mulighed for at få fantastisk underholdning til dit hjem med Hasbro. Udvælg dine favoritter blandt det store udvalg her på siden, hvor du nemt kan finde legetøj og spil, der vækker glæde blandt mange og på tværs af generationer. 

Bliv inspireret af Hasbros magiske univers

Hasbro er et magisk univers, som fortryller enhver. Her er fyldt med fantastiske legeoplevelser, legetøj og sjove spil, som du kan lege med alene eller sammen med familie og venner.  

Du kan lade dig inspirere af de magiske ponyer fra My Little Pony. Ponyerne er alle sammen forskellige, men sammen står de stærkest. De lever nemlig i en verden, hvor venskab er ren magi. Tag din favorit pony med på eventyr, og udforsk verden med din nye bedste ven. 

Eller kom med ind i de magiske universer med Disney Prinsesser. Leg med Anna og Elsa fra Frozen, hvor der er magiske kræfter som is og sne på spil. Du kan også forene dine favoritter på tværs af universer og skabe episke lege og historier. 

Er du mere til actionfyldt leg med Hasbro?

Udover de magiske universer har Hasbro også en helt anden verden fyldt med action og aktiv leg. Har du set Nerf? En Nerf blaster opfordrer til sjov leg, hvor man kan sigte mod mål eller kæmpe imod hinanden. Udvalgtet af Nerf blasters er stort: Elite 2.0, Ultra, Fortnite og Super Soakers, som inviterer til vandleg på en varm sommerdag. Her inviteres i den grad til aktiv leg, hvor du får motion på en sjov måde.

Du kan også udforske Transformers, som er et spændende univers med robotter, der har en unik evne til at transformere sig til seje dyr og køretøjer. Megatron, Bumblebee og Optimus Prime har brug for børnenes hjælp til at transformere sig. Tag også de originale Marvel superheltes kamp med hjem i stuen sammen med Hulk eller Iron Man. 

Måske vil børnene hellere føres til en galakse langt, langt borte? Star Wars er et univers, der er sjovt at vende tilbage flere gange, og med de rette produkter er galaksen alligevel ikke langt væk. Du kan også forene forskellige actionfigurer i en episk kamp, hvor kun de sejeste overlever - det er kun din fantasi, som sætter grænserne for legen.

Kreative og hyggelige stunder med Hasbro

Du kan også skabe en hyggelig kreativ stund med børn fra 2-års alderen. Modellervoks i sjove farver og motiver fra Play-Doh inviterer til mange timers kreativ leg. Måske I trænger til et nyt brætspil fra Hasbro Gaming. Vi har et stort udvalg af populære spil - både nye og klassiske spil. Operation, Hvem er Hvem, Battleship, Cluedo eller måske en omgang Twister kan sætte rammerne for en sjov aften med familie og venner. 

Eller hvad med det populære spil Monopoly? Monopoly findes i et hav af udgaver. Og både den klassiske og de nye udgaver kan få den største investor frem i de fleste. Det kan også være, at dit barn skal lære at passe på et kæledyr på en sjov og interaktiv måde. Furreal fremmer barnets udvikling. Et kæledyr fra Furreal kan frembringe glæde hos børn, da de får så meget mere ud af legen. 

Køb legetøj og spil fra Hasbro

Find dine favoritter fra Hasbro på føtex.dk. Derefter kan du nemt bestil her på siden i dag, og bliv klar til at lege med familie, venner eller blot alene - valget er dit. Vi sørger for de bedste legeoplevelser til dig fra Hasbro.