Play-Doh

Børn bruger i høj grad fingrene til at opdage verden og egne kompetencer. Med den bløde og behagelige modellervoks fra Play-Doh får dit barn nærmest uanede muligheder for at forme sjove og finurlige og flotte og imponerende mesterværker ved køkken- eller spisebordet. Du kan se vores store udvalg lige herunder.

Play-Doh – et univers af farver, former og figurer

Der findes ikke meget legetøj, der føles mere lækkert end modellervoks - og det forstår vi nemt på føtex.dk. De fleste børn synes, at det er dejligt at lege med den bløde voks, hvor de kan forme og lege med farver og figurer. Der behøves derfor som regel ikke ret meget opmuntring for at få et barn til at interessere sig for det. Det er en ideel mulighed for, at børn og voksne kan skabe hyggelige stunder og samvær. 

Modellervoks fra Play-Doh i høj kvalitet 

Play-Doh er en af klassikerne inden for modellervoks, som du med garanti kender fra din barndom. Det har nemlig eksisteret i lang tid, hvorfor det er en sand favorit blandt mange. Du får derfor en rigtig god kvalitet og masser af farver og tilbehør, som gør det endnu sjovere for både mindre og større børn at slippe fantasien og kreativiteten løs.

Det egner sig også super godt til at blive brugt i professionelle sammenhænge, hvor der inviteres til kreativ leg i børnehavealderen. Det bidrager også til at stimulere dit barns kreativitet og fantasi. Der er nemlig flere fordele ved Play-Doh. Det samme gælder vores udvalg fra Hasbro, som byder på mærker som My Little Pony og Marvel.

Tre grunde til at vælge Play-Doh på føtex.dk

  • Udfordrer og stimulerer kreativitet og fantasi

  • Træner finmotorik, koordination og koncentration

  • Findes som enkelte bøtter og sæt med tilbehør

Modellervoks er klassisk legetøj, når det er allerbedst. Er dit barn ikke tilfreds med resultatet, er det nemt at starte på ny. En af de mange fordele ved Play-Doh er netop de uanede muligheder, og at den kan bruges igen og igen.

Hvad skal jeg vælge af Play-Doh?

Vores udvalg af Play-Doh produkter er så alsidigt, at uanset hvad du vælger, vil det med stor sandsynlighed vække glæde. Ellers spørg dit barn. Så er du 100 % sikker på at vælge rigtigt.

  • Sikkerhed: Play-Doh modellervoks og tilbehør er CE-mærket. Der er væsentlige sikkerhedskrav for legetøj, og du finder udelukkende godkendte produkter på legetøjshylderne her på føtex.dk.

  • Bøtter og sæt: Du kan vælge mellem bøtter af modellervoks i masser af farver, men også mellem meget forskelligt udstyr og tilbehør. Der er derfor rig lejlighed til at kopiere de voksne og øve sig i at forme, rulle, skære og klippe på livet løs. Det er både sjovt, hyggeligt og udfordrende på én gang.

Bestil Play-Doh på føtex.dk i dag

Når du har valgt din favorit, bestiller du den nemt og hurtigt i online-udvalget herover. Find også sjove bræt- og kortspil fra Hasbro Gaming, eller gå til kamp med seje blasters fra NERF. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen