Hasbro Gaming

Hasbro Gaming er spil, som du kender, elsker og har spillet i timevis med din familie og venner. Prøv favoritterne Twister, Operation, Hvem er Hvem, Battleship, Cluedo og mange flere. Der er lagt op til flere timers sjov og hygge for hele familien. Køb dine favoritter på føtex.dk i dag.

Kom og spil et spil sammen med Hasbro Gaming

Hasbro Gaming byder dig velkommen til en verden af brætspil. Vi ved, at brætspil altid har haft en vigtig plads i hjemmet. De klassiske brætspil fra Hasbro Gaming elskes og kendes verden over. De har været med til at skabe mange timer med hygge og måske også et par små diskussioner blandt familie og venner. 

Hasbro Gaming bringer os tættere sammen

Brætspil er mere populært end nogensinde før. Det er måske, fordi de hjælper os mennesker med at være tættere sammen og kan skabe nærvær. Ferier, weekender og helligdage betyder især, at brætspillene skal findes frem på bordet. Spil et sjovt spil med os i dag.

Udfordr familie og venner til sjove spil fra Hasbro Gaming

Hasbro har mange sjove og udfordrende spil til både børn og familien. I Operation skal I til at fjerne dårligdomme fra patienten. Den læge med den mest rolige hånd vinder spillet. Og hvis I trænger til at bevæge jer lidt burde I prøve et spil Twister. Her får du varmen fordi hele kroppen skal i bevægelse. Det kan faktisk blive ret så indviklet.

I spillet Guess Who eller Hvem er Hvem gælder det om at gætte den person som din modstander sidder med. ”Har din person briller?” kan blive det sidste afgørende spørgsmål i spillet. Måske du hellere vil tage et spil Battleship eller Sænke Slagskibe med barnebarnet. Det er en sjov klassiker, som alle bør kende. Læg din strategi, og sørg for, at dine tropper vinder. Husk at få sænket din modstanders flåde, inden din egen sænkes. 

Kender din familie Cluedo? En spilleaften, hvor I løser et mysterium eller to i brætspillet Cluedo, er super sjovt for alle. I skal finde ud af, hvem der er morderen. Cluedo er et klassisk mysteriespil med spor, der leder jer frem til at kunne opklare mordet på godset. Spil det med vennegruppen eller familien eller med din partner, for spillet kan nu spilles af to personer også. 

Hvis I endnu ikke har spillet Cluedo, så er det på tide. Det er også et spil, man ikke kan få nok af. Hvis du leder efter et godt spil til barnet, en sjov værtindegave eller et spil til den næste familieferie, så kan det findes blandt spillene fra Hasbro Gaming. 

Køb bræt- og kortspil fra Hasbro Gaming på føtex.dk i dag

Se udvalget af sjove børnespil, klassiske brætspil, rejsespil og familiespil for hele familien her på føtex.dk. Derefter kan du nemt og hurtigt bestille dine favoritter, som skal være med til næste spilleaften. Du må nok allerede gå i gang med at planlægge den næste spilleaften, hvor der er lagt op til en fantastisk omgang spil.