Hasbro Marvel

Marvels Avengers er nogle af de sejeste superhelte der findes. De er altid klar til at tage kampen op og kæmpe for retfærdighed. Find din yndlingshelt blandt Iron Man, Thor, Hulken, Black Widow, Wanda, Vision og mange flere.

The Avengers har underholdt os i mange år, fra tegneserier til store film. Vi er blevet bekendt med et superhelteunivers uden lige. De første Avengers så dagens lys allerede i 1940'erne, hvor historien om Steve Rogers har en særlig plads blandt mange Avengers-fans. Historien om den svage dreng, der ønskede at tjene sit land under Anden Verdenskrig, ikke fordi det ville gøre ham til en helt eller give ham masser af ære, men fordi han følte, at det var den eneste rigtige ting at gøre.

For at tage sin plads i den amerikanske hær, meldte han sig frivilligt til et forskningseksperiment, hvor han fik et supersoldatserum og blev en superhelt. På trods af kaptajn Amerika's popularitet var det Iron Man, der først kom til storskærmen. Tony Starks hurtige bemærkninger og hans mastermind gjorde filmene til et stort hit, og scenen var sat for flere superhelte i biograferne. Det store grønne vrede-monster Hulk debuterede også efterfulgt af tordenguden Thor, og til sidst blev det til en kombineret Avengers-film.

Avenger-universet blev udvidet med flere hævnfilm inklusiv efterfølgere af Kaptajn Amerika, Thor og Iron Man, men vi blev også introduceret til nye superhelte som fru Marvel, Black Panther og Guardians of the Galaxy. Hvad der er spændende ved alle disse Avengers-film er, at vi får et indblik i, hvordan det er at være en superhelt, og hvordan de prøver at leve normale liv uden at være en superhelte. I det store og hele er filmen i hævnerenes univers også knyttet til hinanden, og at hver film er et kapitel i den samme historie, som er kampen mod den store onde Thanos, der har stået bag flere af de skurke, vi møder i flere af hævneren. Det var først i den sidste film Endgame, som er en af de mest lukrative Avengers-film, at vores superhelte endelig formåede at besejre Thanos.

I dette store superheltunivers fyldt med mange superhelte med unikke kræfter og personligheder er det let at finde din favorit og deltage i kampen mod de onde skurke og holde universet og planeten sikkert.