Modellervoks

Der er rig mulighed for at skabe kunstværker i alle sværhedsgrader med modellervoks. Modellervoks findes i alle de farver du kunne få brug for. Og du finder dem i sortimentet herunder. Alene eller som sæt.

Modellervoks til kreativ og lærerig leg

Der findes ikke det, der ikke kan skabes af de små, finurlige klumper og ruller af modellervoks. Det er i sandhed kun fantasien, der sætter grænser. Derfor er det bare om at lade de små og store få muligheden for at skabe de kunstværker eller figurer, de har lyst til.

Sæt fantasien på spil

Med modellervoks åbner der sig en verden af muligheder i de små krukker. For hver farve, der bringes i spil, bliver fantasien udfordret til at finde nye anvendelsesmuligheder. Det giver skøn mulighed for mange timers underholdning for alle aldre.

  • Fantasien bliver udfordret
  • De taktile sanser bliver stimuleret
  • Farverne stimulerer synssansen og kreativiteten
  • For de helt små er det en oplagt mulighed for at øve farver og former, mens de lidt større kan træne den finmotoriske sans, når der skal formes forskellige figurer.

Med det kæmpe udvalg af forskellige farver og værktøj er der samtidig mulighed for at træne kunnen i forhold til at klippe med saks, skære med kniv og bruge en pincet.

Styrk følesans og motorik med det formbare modellervoks

Der er stor mulighed for at bruge modellervoksen og de tilhørende værktøjer til at udvikle barnets motoriske evner. Når du skal vælge hvad der skal købes ind, for at få det rigtige udstyr, har føtex.dk sørget for, at der er et stor udvalg af både modellervoks og forskellige former for tilbehør.

  • Du kommer rigtig godt fra start med en pakke modellervoks I alle regnbuens farver og et startsæt med forskelligt værktøj. Det giver barnet mulighed for at træne de helt basale motoriske evner gennem brug af saks, kagerulle og kniv. Med sådanne pakker er du godt i gang.
  • Skal der noget mere og lidt andet til, så findes der fra Play Doh en række spændende og skøre maskiner, der kan gøre legen endnu sjovere og mere udfordrende.

Find modellervoks i høj kvalitet på føtex.dk

Med modellervoks er det helt oplagt at bruge det til at træne de evner, der senere skal bruges i skolen eller i hverdagen. At holde korrekt på værktøjet kommer til at hjælpe i fremtiden, når der skal skrives og tegnes, ligesom leg med saks og kniv kan være en god øvelse før den rigtige version.

Hos føtex.dk har vi altid et stort udvalg af det mest populære legetøj til alle aldre. Både til børn og voksne. Tag et kig rundt i vores webshop, og find dit næste projekt i dag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om modellervoks