Kreativt legetøj

På føtex.dk finder du et stort udvalg af kreativt legetøj, som er med til at stimulere dit barns  indlæring, kreativitet, logik og fantasi ved hjælp af farver og former. Børn udvikler sig gennem leg og kreativitet, så lad dig inspirere af vores udvalg og lad børnene være kreative med farverige perler eller ha' det sjovt med at lave smykker.

Bland leg og læring med godt kreativt legetøj

Alle børn elsker legetøj, så hvorfor ikke vælge noget, der hjælper barnet med at lære, mens han eller hun leger? Svaret hedder kreativt legetøj, og legesagerne kommer i mange forskellige varianter. Fælles for dem alle er, at de blander leg og læring, så barnet træner særlige færdigheder under legen. Det kan være alt fra logisk tankegang til kreativitet, fantasi og gængs indlæring. På føtex.dk forhandler vi en række forskellige kategorier, der blandt andet inkluderer:

Køb kreativt legetøj og skab god kreativ leg for dit barn

Allerede fra en tidlig alder kan barnet begynde at lære og lege samtidig, og her kan du med fordel starte med at styrke de færdigheder og interesser, som barnet viser. Viser han eller hun for eksempel tegn på et særligt talent for kreativitet, kan vores mange lav-selv-sæt være perfekte til den lille kunstner.

Det lærerige legetøj vil passe godt til det barn, der er klar til at få stimuleret de logiske færdigheder i samspil med de kreative, og det magiske sand er en klassiker, der giver barnet en bedre forståelse af rummelighed, former og figurer. 

Modellervoks vil hjælpe barnet med at udtrykke sig selv, hvilket kan stimulere følelsesregisteret. Dette gør sig også gældende ved legetøj som perler og perleplader, men disse kan også give en fornemmelse for sammensætninger og mønstre.
 

Kombiner det kreative legetøj med andet legetøj

Der er utallige fordele ved kreativt legetøj, og du kan selvfølgelig blande det så meget, du vil med for eksempel bamser, dukker, elektronisk legetøj eller konstruktionslegetøj. Særligt konstruktionslegetøjet vil være et godt supplement til det kreative legetøj, hvis du gerne vil stimulere barnets færdigheder og sanser endnu mere. Find det hele på føtex.dk, og bestil, når det passer dig.