Perleplader

Med perleplader får børnene virkelig mulighed for at give fantasien frit spil. Det er en dejlig måde at finde ro og fokus i en hektisk hverdag – og resultatet er lige til at hænge i vinduet eller på juletræet.

Skab skønne billeder på perleplader

Mens I laver perleplader, kan der let øves både tal og bogstaver, former og farver. Det er en skøn måde at sætte farve på hverdagen. Lav de skønneste skilte til værelserne eller hoveddøren eller en bordskåner til bedsteforældrene, i lige de farver og mønstre barnet ønsker. Det er en skøn og kreativ måde at lave gaver, der holder lidt længere end en tegning.

Leg og lær med perlerplader

Der er rig mulighed for at bruge de farverige perler. Lad barnet lege med dem alene, eller brug dem som ekstra underholdning, mens mor eller far læser højt af en god bog, mens der høres musik, eller mens forældrene laver mad. Perlerne er nemlig mere end bare legetøj.

  • Træner finmotorikken hos børn I alle aldre
  • Fremmer den kreative tankegang
  • De er lette at finde frem og pakke sammen efter brug

Små og store kan bruge perler og perleplader til at skabe billeder og historier i farver. Når perlepladen er fyldt, stryges det med et stykke bagepapir eller det medfølgende strygepapir imellem perler og strygejern. Derefter kan kunstværket hænges op eller lægges på reolen til pynt eller gavn.

Det skal du være opmærksom på

Når du vælger perleplader, skal du være opmærksom på følgende:

  • Faconen: Til de større børn er de helt klassiske plader i firkanter, cirkler og stjerne et skønt valg med plads til kreativitet. Mens de mindre kan have glæde af de mere formfaste plader i genkendelige former som dyr eller ting, de kender fra hverdagen.
  • Perlestørrelsen: Der findes forskellige størrelser rørperler, og perleplader der passer til dem. 
  • Gennemsigtige eller ej: Skal der lægges en tegning under perlepladen til inspiration og hjælp, skal perlepladen være gennemsigtig.

Lav de fineste perleplader som gaver

Børn i alle aldre elsker at lave gaver til dem, de holder af. Med en perleplade kan der laves pynt til ophæng, der holder lidt længere end en tegning. Det er en skøn og farverig gave fyldt med omtanke og kærlighed.

Køb perleplader til leg på føtex.dk

Hos føtex.dk er vi stolte af vores historie og traditioner. Vi vil gerne give dig de bedste muligheder, når du køber ind på føtex.dk. Derfor har vi altid ubegrænset returret, når du shopper online hos os.

Når det kommer til kreativt legetøj er det ingen undtagelse. Vælg mellem mange forskellige former for kreativ udfoldelse fra modellervoks til slim, og bestil allerede i dag.