Stryg flotte motiver med strygeperler

Med føtex.dk’s store udvalg af kvalitets-strygeperler kan du sammen med dit barn kreere smukke og personlige perlemønstre og derefter stryge dem over, så du kan hænge dem op. Et godt valg til både det mindre og lidt større barn samt barnlige sjæle, når der skal hygges i weekenden og hverdagen.

Bland læring og leg med strygeperler

Strygeperler er den slags perler, du kan lægge på for eksempel en perleplade i et mønster og derefter stryge over. Når du stryger perlerne, smelter de sammen, hvorefter du kan hænge kreationen op eller stille den på reolen som et lille øjebliksbillede i dit barns liv.

På føtex.dk kan du finde et væld af kreativt legetøj, herunder strygeperler i mange forskellige farver, så du og dit barn kan lave præcis de mønstre og figurer, som I ønsker. Strygeperlerne er gode til børn i alle aldre, og kan i øvrigt fungere som lærerigt legetøj, da de giver en skøn kobling mellem leg og læring. Du kan lære barnet lidt om former og mønstre, så barnets færdigheder udvikles, og han eller hun bliver bedre til genkendelse og kreativitet. 

Som junior bliver bedre til disciplinen, kan I forsøge jer med mere udfordrende billeder og motiver. Derudover er strygeperler en klassiker inden for børns leg, for i generationer har perlerne vakt begejstring for store og små. På føtex.dk forhandler vi forskellige typer af produkter tilknyttet strygeperlerne, og det betyder, at du for eksempel kan finde:

  • Perlesæt med både perler og motiver

  • Perlesæt med opbevaring

  • Perler med glitter

  • Midi-perler

  • Maxi-perler
     

Få strygeperler samt mange andre perler på føtex.dk

På føtex.dk hjælper vi med alt til børnene, så familien kan få nogle lidt lettere og sjovere dage. Derfor har vi et stort børneunivers, hvor der er fokus på kvalitetsvarer til børnenes leg og læring. Er du interesseret i strygeperler, kan du med fordel også se nærmere på vores andre perler som smykkeperler eller vandperler, men også lav selv smykker eller sy og strikke-ting kan tiltale det kreative barn.

Du kan handle direkte her på føtex.dk, og så leverer vi dine varer sikkert til dig. Vi glæder os til at kunne berige din og børnenes hverdag med sjov, læring og underholdning.