Find farverige vandperler til kreativ leg

For mange børn er perler ofte en god måde at skabe mindeværdige motiver, der fortjener en plads på køleskabet eller på reolen. Så hvorfor ikke glæde dem med vores fine og magiske vandperler? Oplev perler i et utal af farver og designs, så dine børn kan skabe fantastiske designs.

Fine vandperler til motiver og sjov leg

Mange børn elsker prinsesser, og det er der god grund til. De søde prinsesser bærer nemlig ofte lange, farverige kjoler og oplever alverdens eventyr. Hvilket barn vil ikke opleve det? Med vores aquaperler kan dit barn lave perleplader, der forestiller prinsesser, dyr og andre motiver. Helt uden at bruge et strygejern, som man skal med traditionelle strygeperler.

De smarte aquaperler - bedre kendt som vandperler - fungerer nemlig ved, at et lille skvæt med vand er nok til at hærde perlerne. Du behøver altså ikke at finde strygejernet frem og vente på, at det bliver varmt. På den måde kan de kære små selv lave mesterværker uden behov for en masse udstyr.

Vandperler kan inspirere til kreativitet

I vores udvalg af kreativt legetøj er vandperlerne også en oplagt mulighed for at lade ungerne udfolde deres fantasi og kreativitet. Skal prinsessen have brunt, pink eller blåt hår? Alt er muligt. I produkterne her på siden er der nemlig flere farver og startersæt, så fantasien kan få frit spil.

På den måde bliver dit barns kreativitet stimuleret, da figurerne ikke behøver at have et specielt udtryk. Er dine børn for eksempel godt gang med at skabe en smuk perleplade, så kan de altså selv bestemme, hvordan slutresultatet bliver. Og hvis humøret ikke er til prinsesser, så er det også muligt at lave andre motiver som:

  • Enhjørninger

  • Slotte

  • Dyr fra savannen

Og mere endnu. Med vores farverige vandperler og aquaperler kan du altså sørge for hyggelig underholdning og give børnene lov til at skabe mindeværdigt pynt i familiens hjem. Du kan for eksempel nemt hænge værkerne op på køleskabet eller opslagstavlen med en magnet. Så kan hele familien nyde de flotte farver og sjove motiver.

Oplagt sanseleg med vandperler fra føtex.dk

Vandperler er helt geniale til sanseleg. Lad børnene følge med i perlernes udvikling i takt med, at perlerne vokser sig større jo mere vand de suger. Vandperler kan blive 80-100 gange større end deres oprindelig form - og så er de sjove at røre ved. De bliver nemlig helt gummiagtige og smutter mellem fingrene.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om vandperler