Lav-selv-smykker i flotte farver

Er dit barn vild med at være kreativ? Elsker han eller hun at designe og skabe? Så er lav-selv-smykker den oplagte aktivitet! Gå på opdagelse her på siden og se føtex.dk's store udvalg. Her finder du alt fra yndige armbånd, halskæder, elastikker og perler.

Lav-selv-smykker til børn

Til voksne er smykker ofte et godt supplement til det stilrene outfit, men børn kan også få glæde af de smukke smykker. Derfor kan du på føtex.dk finde skønne lav-selv-smykker til børn, så de kære små også kan føle sig ekstra fine. De kan nemlig selv designe og sammensætte smykkerne, som børnene præcis gerne vil have det. Her på siden kan du blandt andet købe:

  • Smykkesæt

  • Lav-selv-armbånd

  • Halskæder

På den måde kan dit barn skabe unikke, specielle smykker, som fantasien har været med til at forme. Er smykkerne ikke nok, så kan du også være heldig at finde et smart make-up sæt. Med flotte smykker og en sjov make-up er dit barn klar til leg i børnehaven eller fødselsdagen.

Sådan laver du dit eget armbånd med perler til børn

Vil du gerne have, at du og dit barn har et matchende smykke? Så er det oplagt at lave et armbånd. Det kan I nemlig pryde med smukke perler i et utal af variationer, så I altid kan nyde de flotte farver med glinsende detaljer.

Og det er heldigvis utrolig nemt at lave dit eget armbånd. I flere af vores startsæt medfølger der både elastik og perler. Du skal blot tage en elastik eller tråd og det ønskede tilbehør. Bagefter sætter du dit tilbehør på elastikken eller tråden i den ønskede rækkefølge og lukke den sammen for enden. Du kan nu tage det på dit håndled.

Find udstyr til lav-selv-smykker på føtex.dk

Er ét armbånd ikke nok? Så kan du og dit barn lave flere, hvis I har lyst. Det er nemlig kun kreativiteten, der sætter grænser, og med produkter fra føtex.dk kan vi gøre det nemmere for jer at lave smykker. Er det ikke bare lav-selv-smykker men alle former for kreative aktiviteter, dit barn er vild med, kan I sammen udforske vores udvalg af kreativt legetøj samt vores udvalg af hobbyartikler.