Perler og smykkefremstilling

Udforsk perlernes vidunderlige verden med alt fra strygeperler over smykkeperler til de sansende vandperler, der bliver større i vand. På føtex.dk finder du et bredt udvalg af kvalitesperler.

Perler – et univers af farver

Der er ingen ende på de farver, du kan finde blandt de små plastikrør og heller ingen ende på de projekter, der kan fremtrylles. Med en kasse perler kan du lave alt fra skønne bordskånere til perlekæder og diademer.

Farve, form og fantasi

Når der sættes perler på bordet sammen med perleplader eller andre ting til smykkefremstilling er det helt klart den indre designer, der bliver vækket til live. Både hos forældre og børn i alle aldre. Det er en dejlig måde at være sammen om noget kreativt, hvor alle kan være med på tværs af alder, køn og andre interesser. Der er mange muligheder i en perle.

  • Lav skønne halskæder
  • Fremstil din egne, hjemmelavede gaver med ægte kærlighed
  • Bland med modellervoks og skab en unik sanseoplevelse

Med perler på bordet kan det let blive til mange timers leg og hygge. For de helt små er det en oplagt måde at træne finmotorikken – sæt eventuelt perler på en piberenser, så der ikke behøver at være nåle indblandet. Til de lidt større er det også en god måde at øve koncentration og fokus, når der skal laves mønstre og figurer på perlepladerne. Det giver rig mulighed for samvær.

Hvilke perler skal du vælge

Der findes et kæmpe udvalg af perler og perlesæt, og det kan derfor være svært at vælge. Især hvis du skal give perlerne i gave til et barnebarn, nevø/niece eller et andet barn, der ikke er dit eget.

  • Rørperler er dem, du skal gå efter, hvis du vil have perler, der både kan bruges på de populære perleplader, som efterfølgende kan stryges, og til smykkefremstilling.
  • Har barnet ikke perler og perleplader i forvejen, er et sæt med det hele et godt valg – nogle af dem er der endda også tegninger med til inspiration.

Find perler til ethvert projekt på føtex.dk

Når du handler på føtex.dk vil vi gerne skabe en god oplevelse for alle. Derfor har vi ud over der store vareudvalg også skabt føtex.dk for de små. Når du tilmelder dig mens du er gravid eller mor til en lille ny, så får du en startpakke med alle de ting, der kan være med til at give den bedste start på livet.

På vores hjemmeside kan du desuden finde gode råd og svar på rigtig mange spørgsmål, hvis du besøger Helens blog. For føtex.dk handler det nemlig om hele familien, når du vælger at handle hos os.