Tegnetavler og tegneborde

Tegnetavlen er en klassiker inden for børns leg, og det er med god grund. Den er simpel og sætter gang i barnets fantasi, når der bliver tegnet og skrevet.

Tegnetavler sniger læring ind i legen

I den tidlige alder er det en fornuftig ide at stimulere barnets kreativitet, logik og motoriske evner, og det kan gøres på en smart måde med lærerigt legetøj. Det lærerige legetøj har fokus på at snige færdigheder ind i legen, der bliver kamufleret som ren morskab. Det betyder, at junior har det sjovt samtidig med, at han eller hun faktisk også lærer noget – også selvom barnet ikke selv er klar over det.

Et af de klassiske og stadig meget populære stykker legetøj inden for det lærerige og kreative legetøj er tegnetavlen eller tegnebordet. Anvendelsen er meget simpel, og barnet får muligheden for at benytte tavlen til at udtrykke sig med ord, figurer eller kunstneriske indfald. Tavlerne kommer i mange varianter.

Find tegnetavler på føtex.dk

De forskellige magnetiske eller normale tegnetavler giver børn i alle aldre mulighed for at udtrykke sig, mens alle farverne, figurer og former underholder både voksne og børn. Tegnetavlen er en glimrende aktivitet til hele familien, hvor I sammen kan have det sjovt og blive beriget læringsmæssigt.

På føtex.dk har vi et stort udvalg af tegnetavler - og skulle du gå en og fortryde dit køb, har vi heldigvis ubegrænset returret. Vi glæder os til også at kunne handle med dig.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om tegnetavler