Kinetic sand

Leder du efter sjovt og magisk sand? Så bør du se vores flotte udvalg fra Kinetic Sand. Her finder du alt fra sjove former, sandskovle og seje farvekombinationer. Lav sanselege sammen med dit barn med magisk sand fra føtex.dk.

Oplev levende og magisk sand til børn

Savner dine børn at lege i sandkasse? Eller vil du bare gerne give dit barn mulighed for at være kreativ? Med Kinetic Sand får du begge dele. De producerer nemlig magisk sand, der sætter gang i ethvert barns kreativitet. Fra at bygge flotte sandslotte til lækre sandkager.

Det seje sand fra Kinetic Sand er værd at købe, fordi:

  • Det kan bruges indenfor og er nemt at rydde op igen
  • Dit barn får udviklet sin kreativitet med sjov leg
  • Der er mulighed for at mikse seje farvekombinationer
  • Det magiske sand kan dit barn bruge igen og igen
  • Stryker branets sanser gennem leg
     

Flere af vores produkter kommer som sæt med skægge former. Og er dit barn kreativt nok, kan det magiske sand næsten fremstå levende. Prøv at leg med - du vil helt klart blive overrasket over, hvor sjovt og skønt det er. Har du lyst til at finde mere kreativt legetøj? Kig i vores store udvalg, der stimulerer dit barns evner.
 

Hvad er kinetisk sand?

Mærket Kinetic Sand bliver produceret af Spin Master Ltd. At sandet er kinetisk, betyder blot, at det kun klæber sig til sig selv. Desuden tørrer det aldrig ud og er fri for allergener.  Som forælder kan du derfor roligt købe produkter fra Kinetic Sand - uden frygt for små sandkorn i hele stuen.

At bygge, forme og fordybe sig kan de fleste børn (og voksne) godt lide. Og det er netop, hvad kinetisk sand er med til. Det er ligesom vådt sand, men mindre besværligt. Hvilke sjove figurer skal du være med til at bygge? Pak det ikke for langt væk, for det nye legetøj bliver sikkert en sand fornøjelse for dit barn.

Find sjovt magisk sand på føtex.dk 

På føtex.dk finder du magisk sand, så kreativiteten bare kan slås løs hjemme ved spisebordet. Den oplagte sanseleg til de helt små, eller de lidt størrer, der bare er helt forgabt i sandets finurlige evne til at formes igen og igen. Find flere produkter inden for kreativ leg hvor du bl.a. finder vores store udvalg af modellervoks og sjovt silk clay bestil i dag på føtex.dk. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om magisk sand