Hasbro Star Wars

Den episke Star Wars-saga er fyldt med nostalgi og storslåede kampe. Tag tilbage til en galakse langt, langt væk og lær det univers at kende, der bragte dig heltene Luke Skywalker, Han Solo, prinsesse Leia, Rey og ikke mindst de episke skurke som Darth Vader og kejser Palpatine. Må kraften være med dig!

I en galakse langt, langt væk finder vi den episke Star Wars Saga, som har fans over hele verden i alle aldersgrupper. Historien om heltene Luke Skywalker, prinsesse Leia, Obi-Wan Kenobi, Han Solo og Chewbacca og ikke mindst om skurkerne kejser Palpatine og Darth Vader selv har en særlig plads i mange filmhjerter. Det hele startede med "Et nyt håb", som var den første Star Wars-film, der rullede ud i biograferne i 1977, og filmen blev hurtigt en kæmpe succes. Efterfølgeren "The Empire Strikes Back" og "The Jedi Knight" returnerer fra det, som mange kalder den originale trilogi, og det alene har en række storslåede scener og slagord, der er tilbage i filmhistorien.

I nyere tid har vi haft flere helte at juble for i kampen mod ondskab. I løbet af året er Star Wars-universet blevet udvidet med nye film og serier. Vi har historien om Anakin Skywalker om, hvordan han gik fra at være en uskyldig dreng til at blive en ond Dart Vader, og derudover har vi historien om, hvordan oprørsalliancen får fat i planerne for krigsvåben Death Star i Rouge One, og vi har baggrundshistorien til Han Solo.

I de nyeste Star Wars-film møder vi Rey og Stormtrooperen Finn, og de trækkes ind i kampen mod den onde Kylo Ren og The First Order, der sigter mod at genopbygge det gamle imperium. Det er let at holde Star Wars-universet i live med så mange som 9 film og en række serier.

I serien lærer vi at om, hvad der virkelig skete under klonkrigen, som vi introduceres til i Star Wars-filmen "Attack of the clones", og i den seneste serie Mandalorian får vi et spændende indblik i, hvordan det gik med galaksen lige efter Luke, Leia og Dart Vader, og ikke mindst introduceres vi til verdens sødeste karakter, populært kaldet "Baby Yoda", og vi slutter os til ham og Mandalorian på farlige rejser gennem galaksen. Der er masser af materiale at dykke ned i dette univers, hvad enten det er på skærmen, eller hvis du vil bygge din egen galakse inde i soveværelset, har det aldrig været sejere at svinge lyssværdet.