FurReal

Har du mødt de søde interaktive kæledyr fra Furreal? Hvis du har et barn, som drømmer om en sød kattekilling eller hundehvalp, så er de søde dyr fra Furreal den perfekte gave. Se vores udvalg af Furreal på føtex.dk, og bestil i dag.

Vælg søde og bløde kæledyr fra Furreal 

Hvis du ikke kender til Furreal fra Hasbro, så kommer du i hvert fald til det nu. De er søde og bløde kæledyr, som er interaktive og livagtige. På føtex.dk kan du gå på opdagelse i en verdens af interaktive katte, hunde og mange andre søde kæledyr. De kan alle reagere på forskellige måder, som giver dem egenskaber næsten ligesom rigtige dyr. 

Faktisk har de mest avancerede dyr har mere end 100 reaktioner. Det gælder blandt andet lyd, lys og bevægelsessensorer, som gør dem ekstra livagtige. Du kan tage dem med på tur eller putte med dem i seng, fordi de er virkelig dejlige, bløde og søde. 

Drømmer dit barn om et rigtigt kæledyr?

Har du et barn, som drømmer om et rigtig kæledyr? Det kan være en lille kattekilling eller en sød hundehvalp, så er Furreal det oplagte legetøj til dit barn. Det er næsten ligesom et rigtigt kæledyr. Se vores store udvalg af Furreal Friends her på siden.

Furreal - søde kæledyr fra Hasbro 

Furreal Friends er produceret af Hasbro, som har lanceret alt fra hundehvalpe til kattekillinger og drager. De søde dyr finder du i flere forskellige størrelser og prisklasser, så du nemt kan finde den, der matcher dine behov og drømme. Der er nemlig stor forskel på, hvad de kan. 

Der findes dyr, som kan gå og lave lyde, men der findes også meget avancerede dyr, som kan bevæge sig og reagere på over 100+ forskellige måder. Der er mange muligheder - og valget er kun dit.

Hvilken Furreal drømmer du om?

Det kan være svært at finde den helt rette Furreal, som opfylder dine drømme. Søger du et sovedyr, som altid er ved din side? Så har vi kæledyr, som er egnet som sovedyr, da de er udstyret med en knap, som får dem til at synge en vuggevise og falde i søvn. Eller skal det være en, som du kan tage med på eventyr, har vi også det på føtex.dk. 

Du kan finde flere beskrivelser af de forskellige dyr her på siden. Det som er fælles for alle kæledyrene fra Furreal Friends er at de er høj kvalitet og lever op til alle sikkerhedsmæssige krav. Furreal Friends dyrene kommer i mange forskellige former, farver og størrelser, så det er bare om at gå på opdagelse. 

Find dit Furreal kæledyr på føtex.dk i dag

Dit barn kan lære at passe på en Furreal kæledyr på en sjov og interaktiv måde, som fremmer dit barns udvikling. Med interaktivt legetøj kan glade følelser frembringe hos dit barn, og der er lagt op til mange timers leg. Bliv inspireret af det spændende udvalg her på siden, og køb dit nye Furreal kæledyr allerede i dag.