FurReal

Har du mødt de søde interaktive kæledyr fra FurReal? Hvis du har et barn, som drømmer om en sød kattekilling eller hundehvalp, så er de søde dyr fra FurReal den perfekte gave. Se vores udvalg af FurReal her på Føtex.dk.

Gå på opdagelse i en verden med de sødeste interaktive og livagtige kæledyr fra FurReal. De interaktive katte, hunde, bjørne og mange andre FurReal Friends kan reagere på mange forskellige måder. De mest avancerede dyr har mere end 100 reaktioner, såsom lyd, lys og bevægelses sensorer der gør dem ekstra livagtige. Derudover er de virkelig søde, bløde og dejlige - allesammen.

Hvis du har et barn med en drøm om en lille kattekilling eller en hundehvalp, så er FurReal måske det perfekte legetøj til dit barn. Måske en FurReal hund eller kat der kan gå tur, lave lort og tisse! Se vores store udvalg af FurReal Friends her på siden.

FurReal Friends er produceret af Hasbro. Hasbro har lanceret alt fra kattekillinger til drager under FurReal Friends varemærket. Hvad mon bliver det næste dyr under FurReal mærket? De her søde dyr findes i mange størrelser og prisklasser. Der er også stor forskel på hvad de kan. Der findes dyr som kan gå og lave lyde, og der findes også meget avancerede dyr om Cubby: The Curious Bear som kan bevæge sig og reagere på over 100+ forskellige måder.

Nogle FurReal Friends kæledyr er også egnet som sovedyr, da de er udstyret med en knap som får dem til at synge en vuggevise og falde i søvn! Du kan finde flere beskrivelser af de forskellige dyr her på siden. Det som er fælles for alle kæledyrene fra FurReal Friends er at de er høj kvalitet og lever op til alle sikkerhedsmæssige krav.

Der er garanti for timevis af sjov og interaktiv leg med dit nye kæledyr! Dit barn kan lære at passe på en FurReal bamse på en sjov og interaktiv måde som fremmer dit barns udvikling. Interaktivt legetøj vil frembringe glade følelser hos dit børn og de vil få en masse ud af legen med et interaktivt kæledyr. Giv barnet et nyt kæledyr fra FurReal som faktisk reagerer næsten som et rigtigt kæledyr! Er du til katte, hunde eller noget mere specielt? FurReal Friends dyrene kommer i mange forskellige former, farver og størrelser, så det er bare om at gå på opdagelse.