Monopoly

MONOPOLY er en sand klassiker, som er elsket af mange - og det forstår vi nemt på føtex.dk. Derfor finder du et stort udvalg af MONOPOLY spil, som du kan spille til din næste spilleaften. Her er lagt op til mange timers sjov. Bestil MONOPOLY på føtex.dk i dag.

Invitér venner og familie til en omgang MONOPOLY

Det er spilleaften for hele familien eller venner. I MONOPOLY køber, sælger, drømmer og planlægger spillere deres vej til rigdom. Og der er kan kun være en vinder. MONOPOLY er et oplagt valg til jeres næste spilleaften. Her bliver alle underholdt, hvor der også kan opstå flere små diskussioner. Det er hele charmen ved MONOPOLY - og derfor en elsket klassiker, som du selvfølgelig skal have med til din næste spilleaften. 

Skal du bruge flere spil til din næste spilleaften, har Hasbro Gaming et stort udvalg af bræt- og kortspil. Her kan du finde flere klassikere såsom Operation, Hvem er Hvem og Sænke Slagskibe, hvor du kan udfolde dine taktiske evner, så du kan stå med sejren til sidst. Udforsk de mange muligheder her på siden i dag.

Giv dig i kast med et spil MONOPOLY

MONOPOLY er familiens favoritspil. I det klassiske MONOPOLY spil handler det om at købe og sælge og om at blive rig i en fart - indtil du ejer det hele. Ved hjælp af to terninger kommer I rundt på spillepladen for at købe og sælge grunde, bygge huse og hoteller. Og det handler om at være taktisk, så du bliver den rigeste i flokken. 

Spillerne indkasserer penge fra modspillerne med ønsket om, at de andre går fallit. Du kan dog også selv ende med at gå fallit eller ryge i fængsel, hvor det kan være svært at komme ud fra igen. Det klassiske MONOPOLY brætspil har et nyt look og en ny spillebrik, som blev stemt ind af fans over hele verden. Du kan derfor opleve en ny version af det klassiske spil, hvor du kan blive overrasket på ny.

Prøv de andre versioner af MONOPOLY

Udover den originale version af MONOPOLY kan du også prøve nogle af de andre varianter, som er blevet produceret gennem årene. I nye alternative versioner kan du snyde eller vinde, når du taber - intet er nemlig, som det ser ud. Du kan derfor prøve nye versioner, hvor du kan udfordre familie og venner i en spændende variant. Du kan for eksempel prøve en af nedenstående versioner:

  • MONOPOLY Deal 

  • MONOPOLY Junior 

  • MONOPOLY for Sore losers

  • MONOPOLY Cheaters 

  • MONOPOLY i rejseudgave

Den originale version af spillet MONOPOLY er et oplagt valg, når du skal bruge et spil til din spilleaften. Men du kan også give dig i kast med de mange nye udgaver af brætspillet. En ting er dog det samme: det handler om at købe og sælge. Over årene er der kommet flere og flere versioner til MONOPOLY familien, som du kan se ovenfor. De er ofte baseret på temaer eller nye populære tv-serier.

Find en ny udgave til en ægte MONOPOLY fan, eller overvej, om det klassiske spil skal gives som gave til familien. Der findes også en simpel udgave, som passer til de yngre børn, hvor de kan lære det spændende spil gennem det børnevenlige spil. Hasbro har også mere legetøj, som inviterer til kreativ leg, hvor både børn og voksne kan fordybe sig. Prøv derfor også Play-Doh sammen med dit barn i dag.

Hvilket MONOPOLY spil vælger du til din spilleaften?

En af de nyere udgaver hedder MONOPOLY for Sore Losers. Her er det hele lidt anderledes, fordi du vinder, når du taber. Det er et oplagt valg til dig, der er vant til at tabe. Så er det her nemlig spillet for dig. Læs meget mere om denne udgave her på siden.

Det kan også være, at I skal prøve MONOPOLY Cheaters, hvor reglerne er helt anderledes: det er nemlig tilladt at snyde dig til sejren. Her er det helt okay at have lange fingre, hvor du kan snyde dig til sejren. Du kan også snuppe et hurtigt spil med MONOPOLY Deal, som er nemt at tage med på farten og spille overalt. Det samme gælder for rejseudgaven, som er smart og nemt kan tages med på ferien, i sommerhus eller et helt tredje sted.

Hvis du har et barn i aldersgruppen 5 til 8 år, som vil elske at spille MONOPOLY, så skal I måske først forsøge jer med MONOPOLY Junior. Det vil være en super god introduktion til det ikoniske MONOPOLY spil, som egner sig til de 8+ årige. Spillet er både lettere, men stadig meget spændende for dem at prøve. De skal stadig opkøbe ejendomme, opkræve husleje og opbygge en formue for at vinde over deres modstandere. 

Det vil give børnene en rigtig sjov oplevelse at flytte rundt på brættet. De rejser gennem MONOPOLY byen og vil lande på mere børnevenlige felter. Her kan de besøge iskiosken, skaterparken og den Zoologiske have. Det giver dem fornemmelse af at spille den originale version, så de er klar til at give sig i kast med det, når de bliver ældre.

MONOPOLY - det populære spil til ethvert hjem

MONOPOLY brætspillet har været populært i hele verden siden 1935, hvor det blev skabt af Hasbro. Rigtig mange mennesker kender allerede det klassiske MONOPOLY spil, fordi det er et spil fra barndommen – spillet sammen med familie og venner. Måske du har lyst til at spille MONOPOLY igen og finde frem til den bedste ejendoms- og grundinvestor blandt modstanderne i din omgangskreds.

Køb MONOPOLY spil på føtex.dk i dag

Dyk ned i udvalget af MONOPOLY spil her på siden. Her kan du vælge din nye favorit, hvad end det er originale eller en af de nyere versioner. Gå også på opdagelse blandt det spændende udvalg af andet legetøj fra Hasbro såsom My Little Pony, Marvel legetøj og Furreal kæledyr. Her kan du forene eventyrlige universer og skabe fantastiske historier alene eller sammen med dine venner. Shop legetøj og spil på føtex.dk i dag.