Monopoly

EJENDOMSHANDLENS HURTIGE KØB OG SÆLG. Det er spilleaften for hele familien. I MONOPOLY køber, sælger, drømmer og planlægger spillere deres vej til rigdom. I nye alternative versioner kan du snyde eller vinde, når du taber ... Intet er som det ser ud.

MONOPOLY er familiens favoritspil. I det klassiske MONOPOLY spil handler det om at købe og sælge og om at blive rig i en fart - indtil du ejer det hele! Ved hjælp af to terninger kommer I rundt på spillepladen for at købe og sælge grunde, bygge huse og hoteller.

Spillerne indkasserer penge fra modspillerne med ønsket om at de andre går fallit. Du kan dog også selv ende med at gå fallit, eller ryge i fængsel hvor det kan være svært at komme ud fra igen. Det klassiske MONOPOLY brætspil har et nyt look og en ny spillebrik, som blev stemt ind af fans over hele verden. Udover den originale version af spillet MONOPOLY så er der også lavet en mange nye udgaver af brætspillet.

En ting er dog det samme: det handler om at købe og sælge! MONOPOLY brætspillet har været populært i hele verden siden 1935 hvor det blev skabt. Så rigtig mange mennesker kender allerede det klassiske MONOPOLY spil fordi det er et spil fra barndommet – spillet sammen med familie og venner. Måske du har lyst til at spille MONOPOLY igen og finde frem til den bedste ejendoms- og grundinvestor blandt modstanderne i din omgangskreds.

Over årene er der kommet flere og flere nye udgaver til MONOPOLY familien. MONOPOLY som er baseret på temaer, MONOPOLY med nye populære tv-serier og en simpel udgave som passer til de yngre børn. Find en ny udgave til en ægte MONOPOLY fan eller overvej om det klassiske spil skal gives som gave til familien. En af de nyere udgaver hedder MONOPOLY SORE LOSERS er her er det hele lidt anderledes, fordi du vinder når du taber.

Det kan også være at I skal prøve MONOPOLY CHEATERS EDITION hvor reglerne er helt anderledes: det er tilladt at snyde. Har du et barn i aldersgruppen 5 til 8 år, som vil elske at spille MONOPOLY, så skal I måske først forsøge jer med MONOPOLY JUNIOR. MONOPOLY JUNIOR vil være en super god introduktion til det ikoniske MONOPOLY spil for de 8+ årige. Spillet et lettere, men stadig meget spændende.

Det vil give børnene en rigtig sjov oplevelse at flytte rundt på brættet. De rejser igennem Monopoly byen og vil lande på mere børnevenlige felter såsom en iskiosk, skaterpark og en Zoologisk have. De skal stadig opkøbe ejendomme, opkræve husleje og opbygge en formue for at vinde. Gå på opdagelse i udvalget af MONOPOLY spil her på siden.