Actionfigurer

Her kan du finde seje og modige actionfigurer, der altid er med på timevis af eventyr og leg! Bekæmp det onde og bliv dagens helt sammen med din nye actionfigur. Egnet til børn fra 3-års alderen og opefter.

Actionfigurer der sætter fantasien i sving

Actionfigurer er et hit hos mange børn. Populariteten skyldes i høj grad, at de allerede kender figurerne fra film og tegneserier fra biografen og fjernsynet. De har derfor nemt ved at leve sig ind i et fantasiunivers og skabe deres helt egne historier.

Tre grunde til at vælge actionfigurer

  • Barnet kan udfolde sin fantasi og kreativitet
  • Mulighed for mange timers sjov og spændende leg
  • Fantastiske til rollelege både alene og med andre

Rollelege er en vigtig del af barnets liv. Rollelege betyder, at barnet glider ind i en rolle, efterligner og lever sig ind i situationer og universer. Det sker fra barnet er lille og på både det nære plan, hvor det kopierer far og mor, og når det leger superhelt eller -skurk. På den måde lærer det noget om sig selv og andre, og det er en vigtig del af personlighedsudviklingen.

Forstå verden med actionfigurer

Actionfigurer er oplagte til rollelege. De udfordrer barnets fantasi og nysgerrighed, så det får mulighed for at iscenesætte sig selv. Alt afhængig af alder og interesse kan det foregå i både fantastiske superuniverser og omgivelser, som det kender fra hverdagen. Større børn forbinder ofte actionfigurer med superpower personer med magiske kræfter og fantastiske våben, som beskytter mod onde og mørke kræfter. For mindre børn kan heltene lige så godt være en brandmand eller redningshunde, der står klar til at rykke ud, når der er brug for hjælp i den helt almindelige og genkendelige verden. Hvad enten du leder efter galaktiske superhelte eller hverdagens små helte, finder du dem online på føtex.dk.

Hvad skal du vælge?

Er det svært at finde frem til den helt rette actionfigur? Så er her et par punkter, som er værd at være opmærksom på.

  • Alder: Selv om børns udvikling foregår i forskellige tempi, kan alder være en god guideline. Tjek alder i specifikationer for det enkelte produkt.
  • Interesse: Som forælder kender du sikkert dit barns præferencer. Hvis du er i tvivl, så spørg ind til dets favoritter.
  • Kombinationsmuligheder: Flere af figurerne fås alene eller som del af et sæt. Gør legen sjovere med ekstra tilbehør eller en bog, hvor figurerne optræder.

Superhelt legetøj fra Marvel

Når det snakkes actionfigurer er det på ingen måde til at komme uden om de super-bom-stærke-mega-seje superhelte figurer, der efterhånden har været på markedet i mange år. Der er naturligvis tale om seje spiderman figurer, bomstærke Hulk figurer og seje Batman figurer. Spiderman så for første gang dagens lys helt tilbage i 1962 i tegneserien Amazing Fantasy udgivet af Marvel Comics og var oprindeligt henvendt til voksne. Med tiden har figurer som Spiderman sneget sig ind i populær fiktion og videre ind i børnenes verden i form af legetøjsfigurer og ikke mindst tegnefilm. 

Med deres fantastiske evner drager superhelte legetøj som Hulk figurer, Batman figurer og Spiderman figurer børnene ind i deres seje, retfærdighedssøgende og krimibekæmpende verden. Det giver frit løb for fantasien, når der leges, og skurkene skal besejres.

Køb actionfigurer på føtex.dk

Skab rammerne for kanon leg med actionfigurer i kombination med tilbehør til legetøjsfigurer. Bestil seje actionfigurer på føtex.dk, så sørger vi for levering hjem til din adresse. Skulle du få brug for at bytte eller returnere en vare, har du som altid ubegrænset returret.