Barbie dukker & Barbie tilbehør

Barbie dukker har eksisteret siden 1959 og har gennem årene været populære hos mange generationer af børn. Leg med Barbie dukker sætter gang i børnenes fantasi og inviterer til rollelege, da de kan spille de forskellige figurers roller. Dukkerne kan klædes ud i forskellige outfits og inspirere til nye og spændende rollelege.

Barbie – et eventyrligt univers på børneværelset

Barbie blev skabt af den amerikanske legetøjsproducent Mattel tilbage i 1959. Alderen trykker dog på ingen måde den populære dukke. Der er siden den første Barbie-dukke kommet mange nye til. Hver gang der sendes en ny udgave på markedet, afspejler den, tøjet og tilbehøret den aktuelle mode og samtidens trends. Som fan af det fantastiske Barbie-univers vil der hele tiden være noget nyt og spændende at opdage, udforske og lege med.
 

Tre grunde til at vælge Barbie:

  • Stort udvalg af dukker, tilbehør og udstyr, dvd'er, spil osv.
  • Høj kvalitet, lækkert design og superflot forarbejdning
  • Mulighed for at kombinere det hele på kryds og tværs

Læge, forsker, dyrlæge, skøjteløber, rytter, sygeplejerske eller musiker? Lad dit barn drømme stort med Barbies karrieredukker, eller lad det skabe spændende lege og fantastiske eventyr med sin nye veninde, som f.eks. en prinsesse eller en havfrue. Mulighederne er ganske enkelt utallige. 
 

Hvilken Barbie skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så tag en snak med dit barn, og glæd dig over, at du ved at forære dem en ny Barbie-dukke, bidrager positivt til leg, læring og personlighedsudvikling på børneværelset.

  • Udvikling: Legen stimulerer fantasi og kreativitet.
  • Identitet: Rollelege, hvor barnet glider ind i en rolle og kopierer situationer fra dets dagligdag eller fra film og spil, er med til at udvikle en selvforståelse og er personlighedsskabende. 
  • Social forståelse: Leg med dukker i samspil med andre er med til at lære barnet at lytte til andres forslag, idéer og holdninger og selv byde ind med egne meninger. På den måde understøttes børnenes sociale kompetencer.
     

Barbie og Ken - hvordan begyndte det?

Barbie blev lanceret i 1959 af Mattel Inc., en amerikansk legetøjsproducent. Barbiedukken er fremstillet efter inspiration fra Bild Lilli, en tysk dukke, udformet som en voksen. Idéen til Barbie opstod i Ruth Handlers hoved, da hun overværede hendes datter give sine papirsdukker voksen roller.

I 1950'ernes Amerika var dukker kun udformet som børn, og Ruth Handler så hurtigt, at der var muligheder i at fremstille dukker udformet som voksne. Barbie har fået sin navn efter Ruth Handlers datter Barbara, og Ken er opkaldt efter sønnen Kenneth. 

Stadig i dag, over 50 år efter Barbie blev lanceret, er hun en populær figur i børnenes verden. Hun er i dag ikke kun en dukke, men er også del af spil, film og bøger.

Når du har fundet frem til en dukke, et spil, en dvd, en smart Barbie-rygsæk eller andet legetøj, som nok skal vække begejstring, kan du bestille det nemt og hurtigt på føtex.dk. Du har naturligvis 30 dages returret.