Baby Born

BABY born udbyder et bredt udvalg af dukker, tilbehør, tøj og sko. Der er dukker til børn i alle aldre og konceptet vokser med børnene. I legen som forældre udvikler børn færdigheder som empati og medfølelse og generelt deres fantasi gennem leg.

Den populære BABY Born dukke 

BABY born er ikke bare din baby, hun er også din bedste ven. Og der findes en BABY born til alle aldre, fra helt spæd til ældre børn. Livet som dukkeforældre er gennem leg med til at udvikle en masse færdigheder som empati og medfølelse. Dukkerne kan haves med overalt, og mange af funktionerne er helt batterifri. 
Der findes et utal af forskellige dukker, bl.a. BABY born Soft Touch. Soft Touch findes både som dreng og pige. Det er en dukke med flere livagtige funktioner, da den kan drikke vand, græde, tisse – både i ble og på potten, sove, har utroligt mobile led, og den kan sågar tages med i bad. Alle disse funktioner kan benyttes helt uden brug af batterier.
 

Dukkerne kommer med et væld af tilbehør, så man har alt, hvad man skal bruge. BABY born har også søskende – nemlig Bror og Søster! De har ligeledes utroligt mange funktioner, der fungerer helt uden batterier. Deres led er fleksible, så de er super mobile.
 

BABY Born dukke med mange funktioner

Bror og Søster kan også græde, drikke og tages med i bad, og derudover kan de stå af sig selv og har flot, livagtigt hår. Pigerne har dejligt hår, der kan sættes i flotte frisurer.

Til de allermindste babyer findes der dukker med en rolig hjerterytme og en afslappet vejrtrækning. Det giver en beroligende effekt i vuggen, og får babyen til at falde i søvn. Det er nemlig videnskabeligt bevist, at babyer sover mere fredeligt, falder nemmere i søvn og føler sig mere beskyttet, når de har et legetøj, der laver vejrtrækningslyde. 

Find også masser af BABY Born tilbehør

Foruden de mange dukker, findes der endnu mere tilbehør, der gør legen som dukkeforældre til et ekstraordinært realistisk rollespil. Der findes tøj til alle lejligheder! BABY born vil f.eks. gerne lære alle sportsgrene at kende. Hun kan bl.a. lide at danse, cykle og svømme. Og i BABY borns verden findes der ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Derfor er det heldigt, at der både findes regntøj, vintertøj, sommertøj og meget andet til din kære ven.
Der findes simpelthen tøj til alle årstider – fra ski- og kælketure til en tur til enten stranden eller poolen. Legepladsen er heller intet problem, der er nemlig også tøj, BABY born kan bevæge sig i. Eller hyggetøj, hvis man skal slappe af i sofaen efter en lang dag. Fødselsdage, picnics og bal findes der selvfølgelig også det helt rigtig outfit til! 

Det er ikke kun tøj, der findes i massevis. Der findes også møbler og tilbehør til alle tidspunkter på dagen. Senge til når man skal sove, stole til når man skal have mad, cykler, badekar, og alt andet, du kan tænke dig til. Hvis man er mere til magi, findes der også magiske genstande fra eventyrland med enhjørningetemaer, regnbuer, feer, havfruer, og glimmer og glitter. Generelt er der et BABY born tema til alle begivenhed og humør i alverdens farver, så der er noget til enhver smag. 

Lær og leg med Baby Born-dukker

Baby Born-universet er en verden af dukker med menneskelige funktioner som at græde, tisse og trække vejret. Vælg en Baby Born-dukke, der passer præcis til barnets alder, og lad empatien, fantasien og omsorgen hos barnet udvikle sig naturligt gennem leg. Se udvalget af dukker og tilbehør fra det populære mærke her på føtex.dk.

Leg behøver ikke kun være sjovt – det kan også samtidig være lærerigt, og det er Baby Born. Det populære mærke lærer børnene sociale færdigheder og er tilpasset netop den alder, barnet har. Vælg mellem dukker, tøj og tilbehør i vores store online udvalg herover på føtex.dk.
 

Tre grunde til at købe Baby Born:

  • Børn lærer empati og omsorg
  • Der er dukker til enhver alder
  • Lærerige og sjove funktioner
     

Med dukker, der ligner mennesker, lærer børn fra en tidlig alder empati for andre og evnen til at vise omsorg. Dukkerne fra Baby Born udvikler sig med barnets alder, og de lærerige og sjove funktioner har alle forskellige formål. 
 

Hvorfor vælge dukker fra Baby Born?

Ud over den gode kvalitet og høje sikkerhed er Baby Born-dukker og -tilbehør den bedste start på et barns udvikling af fantasi, empati og omsorg. Lad barnet lære gennem leg, og vælg dukker efter barnets alder. Læs mere om de forskellige funktioner herunder.

  • Grædefunktion er nyttigt for børns udvikling af empati. Dukken kan stå selv, har fleksible led, så den kan gå og græder rigtige tårer. En Baby Born-dukke, der kan græde, er velegnet til børn fra 3 år. 
  • Pottefunktion henvender sig til børn, der skal i gang med pottetræning. En del af pottetræning handler om at forstå kroppens funktioner og dukker, der kan tisse, kan være et nyttigt redskab i processen. Lad barnet sidde på potten ved siden af dukken på potte, og vis hvordan. 
  • Vejrtrækningsfunktion henvender sig til spædbørn, der ifølge videnskaben skulle sove bedre, med en rolig vejrtrækning ved siden af sig i vuggen. 

Dyk ned i det lærerige og sjove univers fra Baby Born, og glæd familiens yngste med en dukke eller andet legetøj – se mere i det store udvalg herover på føtex.dk.