Gør legen sjovere med tilbehør til Baby Born

På føtex.dk finder du et godt udvalg af tilbehør til Baby Born-dukker. Vi har forskelligt tøj til dukkerne, så dit barn kan klæde sin dukke på i mange forskellige sæt. Med tilbehør bliver det sjovere for dit barn, da legen med en Baby Born kan udvikle sig mere.

Find tøj og tilbehør til dit barns Baby Born

Baby Born blev først introduceret i starten af 90’erne, og blev hurtigt et populært legetøj på grund af dukkens livagtige funktioner. I dag kan dukkerne blandt andet tisse, græde og bruge en sut, hvilket får de seneste dukker til at lukke øjnene. Alt dette kan lade sig gøre uden batterier, hvilket gør, at man også kan bade sin Baby Born, og dermed bliver legen endnu mere livagtig.

Dukkerne fra Baby Born er detaljerige og på mange måder virkelighedstro. Derfor er Baby Borns også kendt over hele verden for høj kvalitet og mange timers god leg for barnet. Siden lanceringen i 90’erne er der kommet mange forskellige Baby Borns til, og dermed også en masse forskelligt tilbehør til Baby Born. På føtex.dk har vi alt fra sødt tøj til Baby Born-dukkerne til babymøbler, så dit barn blandt andet kan klæde dukken på, made den og bade den.

Med tilbehør til Baby Born-dukken vil dit barn kunne engagere sig i mange timers leg, hvor din søn eller datter kan passe og pleje den livagtige dukkes behov. Du kan få en masse forskelligt tøj til dukkerne på føtex.dk, så dukken kan klædes i alt fra badetøj om sommeren til flyverdragt om vinteren.

Find tilbehør til Baby Born og andet sjovt legetøj

På føtex.dk kan du finde legetøj til børn i alle aldre, så dit barn kan blive stimuleret, udfordret og underholdt. Børn udforsker og eksperimenterer, og det sker især under leg. Når børnene leger, så udfolder og udvikler de ikke kun deres fantasi eller kreative side. De lærer også at begå sig både fysisk, sproglig og socialt.

Du kan finde legetøj, hvor dit barn blandt andet udvikler sin grovmotorik og finmotorik, alt efter alderen. Under udendørs leg, når dit barn for eksempel spiller med en bold eller hopper på trampolin, så udvikles grovmotorikken. Dit barns finmotorik kan eksempelvis finpudses ved at lægge perleplader eller tegne.

Find det hele og andet underholdning til hele familien på føtex.dk.