Leg med de populære Disney-prinsesser

På føtex.dk kan du finde dit barns yndlingsprinsesser i Disney-universet. Vi har de modige og seje prinsesser fra alle de populære film. Du kan finde alt fra Disney-figurer til dukkehuse af slotte. Lad dit barn bruge fantasien og dykke ned i prinsessernes fantastiske verden.

Disney prinsesseudfordringer

Gør jer klar til 12 sjove prinsesseudfordringer, med særlige opgaver inspireret af forskellige Disney prinsesser. Hop i vandet med Ariel, tag ud i naturen med Pochahontas eller hold bal med Askepot.

Find dit barns favorit blandt Disney-prinsesserne

Disney-universet er fyldt med magiske verdener samt modige og elegante prinsesser. Disney-prinsesserne har hver især helt særlige egenskaber, som gør dem til rollemodeller for mange piger og drenge. Med legetøj fra Disney behøver børnene ikke nøjes med at se karaktererne i fjernsynet. Nu kan de også styre prinsessernes historie selv.

Disney-prinsesser er ikke kun smukke og elegante, og det er ikke altid den modige prins, som kommer og redder dagen. Nogle gange er prinsesserne også modige selv. Der findes seje heltinder som høvdingedatteren Pocahontas og prinsesse Merida fra Modig, som kan være store forbilleder for begge køn. Prinsesserne kan både være selvstændige, stærke og handlekraftige, og de er selv i stand til at klare de svære udfordringer.

Du kan finde forskelligt legetøj på føtex.dk, som lader dit barn dykke ned i Disney-prinsessernes verden. Du kan finde dit barns favoritter, så han eller hun kan udforske alt fra Askepots verden til Rapunzels eventyr.

Disney-prinsesser og mange andre seje Disney-figurer

Sammen med de mange Disney-prinsesser kan du også finde andre fantastiske Disney-figurer på føtex.dk. Dit barn kan leve sig ind i Disneys mange magiske universer med seje actionfigurer og talende dyr. Vi har blandt andet legetøj fra:

Du kan finde de helt store favoritter hos, så dit barn kan møde sine helte. Med legetøj fra Disney kan dit barn lade sin fantasi få frit løb. Vi har legetøj til alle aldre, så du kan sikre, at dit barn bliver stimuleret og udfordret. Leg er utroligt vigtigt for dit barns læring og udvikling, da børn både tilegner sig motoriske, sociale og faglige evner under leg.