Frost 2

Fascinationen af Disney Frost, eller Frozen på engelsk, er kommet for at blive. Derfor har vi på føtex.dk naturligvis også helgarderet os inden for Frost-legetøj mv. fra det kendte Disney-univers. Gå på opdagelse blandt de mange spændende muligheder her på siden.

Frost 2 - det populære disney legetøj

Spørger du dine børn, kan de sikkert ikke få nok af Elsa, Anna, Olaf og de andre skønne karakterer fra Disneys store filmsucces Frozen – eller Frost, som filmen hedder på dansk. Du finder filmen her blandt vores udvalg af Disney film, men er filmen ikke nok, kan Frost-universet også nemt integreres i børnenes lege i det daglige.
 

Her på siden finder du både Frost-ting til indretning af børneværelset, herunder Frost møbler og Frost sengetøj, og selvfølgelig masser af skønt Frost legetøj, herunder Frost dukker og Frost spil med de elskede figurer fra filmen. Her er til timevis af underholdning for både små og store fans af Disney Frost, og vi udvider løbende sortimentet med nye, spændende Frost-ting inspireret af filmen. Her på siden finder du blandt andet:

  • Tasker og kufferter med Frost 
  • Frost dukker og bamser
  • Kreativt aktivitetslegetøj med Frost
  • Frost sengetøj og møbler til børneværelset
  • Frost frisørhoveder som der kan sættes hår og lægges makeup på

Du har således rig mulighed for at få mere Frost ind hjemme hos dig og din familie, så forkæl børnene med en lækker overraskelse i form af nyt Frost legetøj eller andet med Disney Frost til hjemmet. 

Se også vores øvrige udvalg af produkter til børneværelset samt vores brede sortiment af børneudstyr og legetøj til familiens yngste. 
 

Køb ting med Disney Frost online på føtex.dk

Mangler du en gave til dit eget barn eller til en anden heldig pige eller dreng, som du har kært, og som fortjener at blive forkælet? Så er Frost legetøj eller andre produkter med Disney Frost altid et hit! Tag et kig på de mange spændende muligheder, og find lige de produkter, som barnet mangler eller vil blive allermest glad for. 

Vi har et bredt udvalg af produkter med Frost, du kan finde online. Bestil dine ønskede Frost-ting hjem med bare få klik, og få billig fragt og hurtig levering lige til døren eller til din nærmeste føtex, hvor du selv kan hente dine bestilte varer, når det passer ind i din hverdag, eller du alligevel er forbi os for at handle. Vi glæder os til at sende dine valgte produkter med Frost afsted til dig, så du snart kan glæde et heldigt barn med nyt og lækkert Frost sengetøj, Frost møbler eller måske nyt Frost legetøj. Valget er helt op til dig!