Børnemøbler

Skal børneværelset opdateres, er der masser af skønne børnemøbler at finde på føtex.dk. Vi har alt fra børnestole og børneborde til sækkestole og meget mere. Møblerne er tilpasset børnenes behov, så de både er sikre og tiltaler barnet i funktionalitet og design.

Salling Baby

Salling Baby er et nyt interiørunivers for de allermidste i dansk design, der tager udgangspunkt i tidens trends med lækkert design, gode materialer og sikkerheden i højsædet. Gå på opdagelse i sortimentet, hvor du bl.a. finder sengetøj, sengerand, ammepude, barnevognspude og puslepude til familiens mindste.

Populære børnemøbler

Børnemøbler til små størrelser 

Det er altid sjovere at lege i et rum, hvor alle møblerne passer til dig og din størrelse. Derfor har vi hos føtex.dk skabt alle vores børnemøbler med børn for øje, så de indbyder til leg, læring og hygge i timevis på børneværelset.  
 

Når du køber dine børnemøbler på føtex.dk er du altid garanteret at de: 

  • Er tilpasset barnets alder 
  • Altid er af høj kvalitet med sikkerhed for øje
  • Har et lækkert design 
     

Hvordan indretter jeg et børneværelse? 

Det kan være svært at indrette et børneværelse, da de fleste forældre har erfaring med, at alt legetøjet alligevel ligger og flyder på gulvet efter kun fem minutter. Med et par gode råd kan du dog nå rigtig langt og samtidig få et barn, der elsker sit værelse: 
 

  • Tag barnet med på råd: For at få barnet til at blive helt vild med sit værelse, er det en god idé at tage ham eller hende med på råd, når der skal vælges nye børnemøbler. Sæt jer sammen med en dejlig kop varm kakao og tag et kig på vores store sortiment – her er der nok produkter at kigge igennem, og I kan helt sikkert finde noget, der vil falde i juniors smag. Der er desuden rigtig gode chancer for, at hvis barnet selv har været med til at udvælge de nye opbevaringskasser til værelset, så er oprydningen også lidt lettere at komme igennem efterfølgende. 

  • Skab stemninger: Ved at indrette børneværelset med en blød foldemadras eller sej sækkestol, skaber du et hyggeligt miljø, der både lægger op til, at man kan give den gas med at tumle rundt, når ulvetimen melder sin ankomst, ligesom man også kan slappe af og slænge sig, når energien er brændt af. 
     

Lad værelset indbyde til sjov og leg 

I det store sortiment af børnemøbler på føtex.dk kan du finde små møbler, som dine børn vil elske højt. Vores møbler er designet i en holdbar kvalitet, så de sagtens kan klare børnenes daglige leg og tumleri. Samtidig har mange af vores børnemøbler motiver, som de små kender fra eksempelvis Disney. Ved at indrette børneværelset med sjove møbler kan man derfor skabe et fristed for barnet, som indbyder til massevis af sjov og leg både alene og sammen med vennerne. 

Med vores børneborde og børnestole har du mulighed for at indrette et hjørne af børneværelset, hvor junior har rigeligt med plads til at fordybe sig i sine byggerier eller børnebøger. Det er også den perfekte plads til at tegne fine tegninger til mor og far eller beundre sin voksende samling af Pokemonkort. 

Store møbler som børnesenge og opbevaringsmøbler til børn er også et must på ethvert børneværelse. For mange børn kan det være en stor udfordring at falde i søvn og sove i sin egen seng. Ved at vælge en smart seng, der tiltaler barnet, kan denne proces gøres en del nemmere. For eksempel kan en halvhøj seng virke magisk på rigtig mange børn, samtidig med at den sparer en masse plads. Det er også muligt at finde børnesenge med motiver, som de små kender og elsker fra TV. Skab de bedste forudsætninger for en god nattesøvn med den helt rette børneseng fra føtex.dk. 

Glem heller ikke de små detaljer, der skaber hygge og tryghed på børneværelset. Red sengen op med noget sejt børnesengetøj og stil en farverig og sjov børnelampe på natbordet. Lad dit barn få fri leg til at dekorere væggen med de fedeste vægklistermærker, og glem ikke at pynte gulvet med et eventyrligt børnetæppe. Gør det til en leg at få indrettet børneværelset i fællesskab - så er der ikke noget, der kan stå i vejen for, at dit barn vil knuselske sin egen lille oase. 
 

Køb børnemøbler på føtex.dk

Når du bestiller børnemøbler online på føtex.dk, får du altid ubegrænset returret. Du er endvidere sikret høj kvalitet og sikre børnemøbler, hvor flere tilmed er svanemærket og tekstiler til børneværelset mærket med GOTS certifikat.