Halvhøj senge

Det skal være sjovt at være barn. Med en af vores smarte og komfortable halvhøje senge på børneværelset, bliver dit barns sove- og legetid endnu sjovere. Du kan tjekke vores aktuelle udvalg lige herunder.

Halvhøj seng – sove-, hygge- og legeplads

Er dit barn vokset ud af sin tremmeseng, og er du derfor på udkig efter et godt alternativ, som tilgodeser dets behov for et sted at sove og lege? Så kunne en halvhøj seng være et oplagt valg. Sengen er nemlig et komfortabelt, praktisk og funktionelt møbel, som er nem at indrette sig med, og som skaber et fantastisk og unikt sove- og legemiljø. Og netop en behagelig og positiv atmosfære er en forudsætning for, at dit barn føler sig godt tilpas og trives.
 

Tre grunde til at vælge en halvhøj seng

  • Fås i flere flotte modeller, farver og størrelser – og med diverse spændende tilbehør
  • Dit barn får både et dejligt sted at sove og et skønt sted at lege og hygge sig
  • Skaber plads på gulvet og kan kombineres med diverse interiør

Hvis du er bekymret for, om dit barn er klar til at sove i en halvhøj seng, bør du sikre dig, at det er motorisk sikkert. Flere producenter anbefaler denne sengetype til børn fra 4-6-års alderen. Børn udvikler sig i vidt forskellige tempi, og det er dig, der kender dit barn bedst. Inden det flytter fra tremmesengen og over i den halvhøje seng, er det en god idé gradvist at lade det vænne sig til sin nye seng. Læg eventuelt en madras under sengen, og lad det lege og putte sig dér og stille og roligt blive mere fortrolig med sengen.
 

Hvilken halvhøje seng skal jeg vælge?

Har du svært ved at bestemme dig for en model? Her et par punkter, som du bør være opmærksom på, er på plads.

  • Størrelse: En halvhøj seng er i bund og grund en juniorseng med højere ben. Den fås i to standardmål, nemlig 70x160 cm og 90x200 cm. Mangler du en madras, så har vi naturligvis også det.
  • Tilbehør: Du kan vælge mellem senge med og senge uden tilbehør. Tjek under beskrivelsen og specifikationerne for den enkelte seng. Kombinér eventuelt med lækkert interiør her fra shoppen.
     

Køb din halvhøje seng på føtex.dk

Når du har fundet frem til den seng, som fremover skal stå i børneværelset, bestiller du den nemt online på føtex.dk. Vi sørger så for, at den bliver leveret hjem til dig på din adresse.

Husk, at du har 30 dages returret. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, kan du inden for denne periode enten bytte eller returnere.