Plads til sjov på en halvhøj seng

Med en af vores smarte og komfortable halvhøje senge på børneværelset, er dit barn sikret en sjov lege- og sovetid. Glæd dit barn endnu mere med en sjov halvhøj seng med rutsjebane, der både giver sus i maven og en god nattesøvn. Det skal være sjovt at være barn, så gå på opdagelse i vores udvalg her på siden og find dit barns favoritter i dag.

Skab sjov og plads på børneværelset med en halvhøj seng

Er dit barn vokset ud af sin tremmeseng, og er du derfor på udkig efter et godt alternativ, som tilgodeser dets behov for et sted at sove og lege? Så kunne en halvhøj seng være et oplagt valg. Sengen er nemlig et komfortabelt, praktisk og funktionelt møbel, som skaber et fantastisk og unikt sove- og legemiljø. Og netop en behagelig og positiv atmosfære er en forudsætning for, at dit barn føler sig godt tilpas og trives.

Tre grunde til at vælge en halvhøj seng fra føtex.dk

  • Fås i flere smarte og sikre modeller – f.eks. med sjove rutsjebaner

  • Dit barn får både et dejligt sted at sove og et skønt sted at lege og hygge sig

  • Skaber plads til opbevaring og hygge under sengen - og dermed mere plads på gulvet 

Hvis du er bekymret for, om dit barn er klar til at sove i en halvhøj seng, bør du sikre dig, at det er motorisk sikkert. Flere producenter anbefaler denne sengetype til børn fra 4-6-års alderen, men børn udvikler sig i vidt forskellige tempi, så det er dig, der kender dit barn bedst. Det kan være en god idé gradvist at lade barnet vænne sig til den nye seng. Læg eventuelt en madras under sengen, og lad det lege og putte sig dér og stille og roligt blive mere fortrolig med sengen.

Sådan vælger du en halvhøj seng til dit barn

Har du svært ved at bestemme dig for en model? Her et par punkter, som du bør være opmærksom på, er på plads.

  • Størrelse: En halvhøj seng er i bund og grund en juniorseng med højere ben. Den fås i to standardmål, nemlig 70x160 cm og 90x200 cm. Mangler du en madras, så har vi naturligvis også det.

  • Tilbehør: Du kan vælge mellem senge med og senge uden tilbehør. Tjek under beskrivelsen og specifikationerne for den enkelte seng. Kombinér eventuelt med lækkert interiør her fra shoppen.
     

Køb en halvhøj seng med rutsjebane og andet tilbehør her

Det er vist ikke til at komme udenom: mange børn vil blive super glade, hvis deres seng havde en rutsjebane. Og heldigt for dem har vi lige netop sådan én på føtex.dk. Vores udvalg af halvhøje senge med rutsjebane er nemlig ikke til at stå for.

En halvhøj seng med rutsjebane er et rigtig godt valg, som vil glæde både børn og voksne i hjemmet. Den skaber nemlig de hyggeligste omgivelser for dit barn med uendelige muligheder for at lege og hygge sig på børneværelset. Mulighederne er mange med denne seng, så den er helt sikkert et rigtig godt køb.

Lad trygt dit barn sove og lege i en halvhøj seng med rutsjebane

Vi forstår selvfølgelig, hvis du har dine forbehold omkring denne type seng med rutsjebane, men den opfylder alle internationale standarder i forbindelse med sikkerhed. Den er blandt andet testet i forhold til sikkerhed, stabilitet og styrke.

Leder du efter en anden type børneseng, har vi også et spændende udvalg til det her på føtex.dk. Når du har fundet noget spændende, bestiller du det nemt online hos os - så sørger vi for, at det bliver leveret direkte hjem til dig. Husk, at du altid har ubegrænset returret på føtex.dk.