Senge

Er det blevet tid til en lækker ny seng, så er du kommet til det helt rette sted! Her på siden finder du vores spændende sortiment af bl.a. boxmadrasser, kontinentalsenge, elevationssenge og børnesenge. Forkæl dig selv eller familien med en dejlig ny seng fra føtex.dk.

Køb & Prøv

Med Køb & Prøv kan du købe og prøve din nye seng, sofa og andre produkter i op til 30 dage med fri returret.

Se også vores relaterede produkter

Huma Nordic boxmadrasser

Med en seng fra Huma Nordic får du en 100% danskproduceret boxmadras fra Thy i Nordjylland fremstillet af de bedste materialer med en meget høj komfort. Designet er holdt i lyse materialer, hvilket giver sengene et flot skandinavisk udtryk i boligindretningen. Liggekomforten er udviklet med baggrund i ekstra høje pocketfjedre, som sikrer en dybere komfort og derved bedre nattesøvn.

Nordisk Fjer sengeserie

Nordisk Fjer er en kvalitetsbevidst serie, der er blevet designet for at højne søvnen for alle. Udvalget af Nordisk Fjer boxmadrasser, elevationssenge, kontinentalsenge samt madrasser gør det muligt at finde dit helt perfekte match.

Hvilke type seng skal jeg vælge?

Når du skal vælge ny seng, er det naturligvis vigtigt, at du vælger en, der er stor nok til dig selv eller dig og din partner, og så skal du ligge godt i den. Bliv klogere på vores forskellige sengetyper i guiden her.

Hvilken størrelse seng skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken størrelse seng du skal investere i? Så kan guiden her være til hjælp angående føtex sengesortiment og de mere gængse sengemål. 

Typer af sengefjedre – hvilke skal du have i madrassen?

Dine madrasfjedre i sengen har stor betydning for din sengekomfort. Derfor er det vigtigt, at du vælger en seng, der har de fjedre, som du ønsker. Bliv klogere på de forskellige fjedretyper, inden du gør et køb. 

Billige senge i høj kvalitet til enhver smag

Vi bruger cirka en tredjedel af vores dag på at sove, og en god nats søvn er altafgørende for, at du får energi og kræfter nok til morgendagens gøremål. En god nattesøvn er derfor vigtig for, at du kan fungere godt i løbet af dagen, hvilket naturligvis sætter høje krav til dit valg af seng.

At købe en ny seng er dog forbundet med mange flere overvejelser, end du måske umiddelbart tror. Senge kommer i mange forskellige udformninger, designs, materialer og størrelser, og det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilken seng der passer bedst til dig. Det hjælper vi dig med på føtex.dk.
 

Vælg den rigtige seng til dine behov 

Har du svært ved at vælge den seng, der fremover skal forsøde din nattesøvn? Så kan det være en god idé at gøre dig følgende overvejelser:  
 

Tag stilling til sengetypen

For at du kan finde den helt rigtig seng for dig, er det vigtigt, at du har et overblik over de mange forskellige sengetyper, der findes. Blandt vores mest populære sengetyper finder du boxmadrasserkontinental- og elevationssenge. Er du derimod på jagt efter en seng til børneværelset, kan du på føtex.dk også finde et bredt sortiment af baby-børne- og teenagesenge. Har du svært ved at kende forskel på de mange forskellige sengetyper? Så kan du også tage et kig på vores guide til hvilken type seng, du skal vælge.
 

Overvej størrelsen 

Når du skal købe en ny seng, er det desuden vigtigt, at du både tager hensyn til den eller dem, der skal sove i den, samt hvor meget plads, du har at gøre godt med i soveværelset.  

  • Enkeltseng – perfekt på børneværelset eller gæsteværelset når det kun er én, der skal sove i den den nye seng.

  • Trekvart-seng – hvis du vil have lidt mere plads at slænge dig på.

  • Dobbeltseng – rigeligt med plads til en god nattesøvn for dig og din partner.
     

Bestem dig for en madras 

Hvad end din nye seng er inklusiv madras, eller du skal tilkøbe en, er du sikker på at få høj kvalitet og masser af komfort og velvære i dit sovemiljø, når du vælger en af vores madrasser. Vi har blandt andet springmadrasser for optimal støtte, topmadrasser i flere forskellige materialer og rullemadrasser for øget komfort. Du finder vores madrasser i mange forskellige størrelser, så de passer perfekt til lige præcis din seng. 

 

Skab et komfortabelt sovemiljø 

Efter en lang dag med arbejde og praktiske gøremål, er det vigtigt, at man har et soveværelse, hvor man kan koble helt fra og lade batterierne op til en ny dag. En af de vigtigste forudsætninger for dette er naturligvis din seng, men der er også mange andre ting, der spiller ind, hvis du vil have det bedst mulige udgangspunkt for et afslappende sovemiljø.

For at sove ekstra godt om natten bør du forkæle dig selv med en dyne og hovedpude i høj kvalitet, som kan fås med mange forskellige typer fyld alt efter dine præferencer. Pift også soveværelset op med noget smukt og behageligt sengetøj, som giver rummet et personligt præg. Med et fint sengebord kan du have nem og hurtig adgang til dine værdigenstande uden at skulle rejse dig fra sengen. Hold øje med vores side med tilbud på senge og tilbehør på føtex.dk.
 

Køb en ny billig seng på føtex.dk

At købe ny seng er forbundet med mange flere overvejelser, end du måske umiddelbart tror. For at du kan få den helt rigtige seng, er det vigtigt, at du har adgang til et godt udvalg af sengetyper, og at de er af høj kvalitet. Begge dele er du garanteret hos os. Vi bestræber os nemlig på altid at have et opdaterer online-sortiment af kvalitetssenge fra førende brands, som f.eks. Nordisk Fjer, HUMA, VEGA, Spiloppe og Disney.

Køb en ny seng på føtex.dk, og bestem selv, om den skal leveres direkte hjem til dig på din adresse, eller du vil afhente den i et af vores mange varehuse. Uanset hvad du vælger, har du altid ubegrænset returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til senge