Lig komfortabelt på en springmadras

Der er intet som en ordentlig springmadras med pocket-fjedre, der giver dig optimal komfort og støtte hele natten igennem. Her på siden finder du vores store udvalg af springmadrasser fra Diamant og Nordisk Fjer i forskellige størrelser.

Få komfort og velvære i ét med gode springmadrasser

En springmadras er din garanti for en god nattesøvn. Det forudsætter naturligvis, at kvaliteten er på plads. Det er den, hvis du vælger en fra vores store sortiment på føtex.dk. Vi fører udelukkende springmadrasser fra førende producenter, som for eksempel Nordisk Fjer og Diamant, og du er derfor garanteret noget af det absolut bedste på markedet.

Tre gode grunde til at købe springmadrasser på føtex.dk

  • Høj kvalitet fra førende producenter 

  • Optimal støtte af din krop og god søvnkomfort

  • Fordelagtige priser

At kunne fungere optimalt i hverdagen afhænger blandt andet af, at du får tilstrækkelig med sund og uafbrudt søvn. Her spiller kvaliteten af sengen og den madras, som du sover på, en central rolle for, at du får så optimalt et sovemiljø som muligt.
 

Sådan vælger du den rigtige springmadras

  • Pocketfjedre: For at opnå en god støtte til kroppen bør du vælge en madras med et stort antal pocketfjedre. Jo flere pocketfjedre, jo bedre bliver trykfordelingen af din kropsvægt.

  • Zoner: Fjedrene kan være inddelt i såkaldte komfortzoner. Det er ergonomisk afstemte områder, som yder forskellig støtte til specielle dele af kroppen. Nakke, ryg, lænd og ben har som udgangspunkt nemlig ikke behov for den samme støtte.

  • Hårdhed: Smag og behag og behov er forskellig, og du bør derfor vælge en madras, der har den hårdhed, som du og din krop føler sig bedst tilpas med. Nogle madrasser er vendbare og med forskellig hårdhed på de to sider. Det betyder, at den kan vendes, hvis du vil skifte fra for eksempel blød til medium, medium til hård eller vice versa.

Størrelsen på madrassen er selvfølgelig også en faktor du skal tage højde for. Her på siden finder du blandt andet springmadrasser på 90x200 cm, 140x200 cm, og 160x200 cm. Ved hver af vores springmadrasser finder du en beskrivelse og diverse praktiske specifikationer, så du har et godt udgangspunkt til at træffe det for dig mest optimale valg.
 

En springmadras er en robust, komfortabel og holdbar løsning

Som voksen bruger du 1/3 af dit liv i din seng. Det handler derfor om at gøre opholdet så lækkert og behageligt som muligt. Med en af vores dejlige springmadrasser får du en moderne og ergonomisk korrekt madrasløsning med god luftcirkulation og i en hårdhed, der er tilpasset netop dit behov.

Når du køber din nye springmadras på føtex.dk, har du som altid ubegrænset returret på din nye springmadras.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til springmadrasser