Springmadras på 160x200 cm i god kvalitet

God søvn er yderst vigtigt for dit velbefindende. Vi tilbringer mange timer i vores seng, hvorfor den også skal opfylde dine specifikke behov og krav. En komfortabel springmadras på 160x200 cm er et fornuftigt og sikkert valg. Køb din springmadras her på siden.

Sov som en baby på en springmadras

Når du hopper i køjen, findes der ikke noget bedre end at glide ned under dynen i en behagelig seng. Det står vi klar til at hjælpe med på føtex.dk. Her finder du et godt udvalg af springmadrasser, der måler 160x200 cm. Denne type af madras kan være med til at give dig en god nats søvn.

En springmadras på 160x200 cm tillader plads til både én og to personer, og den egner sig især godt til mindre soveværelser såsom studieboligen eller teenageværelset.
 

Opgradér din seng med en springmadras

Måske har du allerede en boxmadras, som du ønsker at opgradere eller udskifte. Med en springmadras får du en mere luksuriøs madras. Hvis du kombinerer din boxmadras med din nye springmadras, kan du således skabe din helt egen kontinentalseng. Så har du rammerne til at sove som en baby.
 

Pas godt på din springmadras

Vælger du at investere i en springmadras, skal du sørge for at passe godt på den. Det sikrer din søvn - men også dit helbred. Det er derfor vigtigt, at du ikke ligger din springmadras direkte på gulvet, da den derved kan blive udsat for fugt og kulde. Her er tre gode råd til at sikre den bedste søvn med en springmadras på 160x200 cm:
 

  • Find den rette højde på ben til madrassen
  • Køb en solid og stabil sengeramme
  • Sørg for, at madrassen ventileres korrekt
     

Med disse råd i bagagen kan du forlænge levetiden på din nye springmadras og få mest muligt ud af dit køb. For at forbedre mulighederne for at du passer godt på din ryg, lænd og nakke, bør du sørge for, at din seng er tilpasset dine behov. Læs mere om, hvordan du vælger den rette topmadras i vores spændende guide. Når du har valgt den ideelle madras, kan du nemt bestille online her på siden.