Gode og robuste sengeben

Når du skal købe en ny seng, er det vigtigt, at du også husker at finde de rigtige sengeben. Heldigvis kan du nemt bestille dem på føtex.dk. Se det store udvalg af vores forskellige modeller herunder.

Få en stabil seng med gode sengeben

Når du skal købe en ny seng, har du sikkert allerede tjeklisten klar. Madras. Tjek! Topmadras i lækkert memory-skum. Tjek! Sengegavl i smagfuldt design. Tjek! Men hov, mangler der ikke noget? Jo! For du skal da også huske de gode ben. Selvom benene hverken koster eller ser ud af meget, er de nemlig helt essentielle. Det går jo ikke, at din dejlige nye seng skal ligge direkte på gulvet.

Tre grunde til at købe robuste sengeben til din seng

  • Beskytter din madras mod snavs og støv

  • Giver sengen et flot look

  • Beskytter dig mod kulde fra gulvet

Her på føtex.dk kan du finde alt, hvad du har brug for til sengen. Udover masser af tilbehør til sengen har vi nemlig både et stort udvalg af gode boxmadrasser, ligesom vi har smukke sengegavle og topmadrasser i høj kvalitet. Læn dig blot tilbage i sofaen, og bestil det hele direkte hjem til dig. Nemmere bliver det ikke!

Køb stabile ben til sengen på føtex.dk

Sengeben har ikke kun en praktisk, men også en æstetisk funktion. Så hvis du er ved at give dit soveværelse en makeover, kan det også være en god idé at kigge efter et sæt nye ben til sengen. Sengeben koster nemlig ikke en formue, de er nemme at skifte ud, og så kan de ændre din sengs udtryk temmelig meget.

Hvad enten du er på udkig efter ben til din nye seng, eller du bare gerne vil have lidt fornyelse i soveværelset, får du her vores råd til, hvordan du vælger rigtigt. Tænk først og fremmest på materialet.

  • Stål: Ben i stål har et stringent og lidt industrielt udseende, som passer godt til en stram minimalistisk indretningsstil med rene linjer. Stål er desuden et langtidsholdbart materiale, der byder på høj sikkerhed og stabilitet.

  • Træ: Det naturlige træmateriale er et godt valg til en nordisk indretningsstil, der lægger vægt på det bløde og organiske. Benene kan være holdt i træets naturlige farve, men fås også i malede varianter, der bringer kontrast og et nyt udtryk til rummet.

Lægger du vægt på god kvalitet? Så skal du købe dine sengeben på føtex.dk. Gå på opdagelse i vores udvalg, og bestil dine favoritter nu. Du har ubegrænset returret!