Sengeben

Når du skal købe en ny seng, er det vigtigt, at du også husker at finde de rigtige sengeben. Heldigvis kan du nemt bestille dem på føtex.dk. Se det store udvalg af vores modeller herunder.

Husk sengebenene

Når du skal købe en ny seng, har du sikkert allerede tjeklisten klar. Madras. Tjek! Topmadras i lækkert memory-skum. Tjek! Sengegavl i smagfuldt design. Tjek! Men hov, mangler der ikke noget? Jo! For du skal da også huske de gode ben. Selvom benene hverken koster eller ser ud af meget, er de nemlig helt essentielle. Det går jo ikke, at din dejlige nye seng skal ligge direkte på gulvet. 
 

Tre grunde til at købe sengeben

  • Beskytter din madras mod snavs og støv
  • Giver sengen et flot look
  • Beskytter dig mod kulde fra gulvet

Har du stadig ikke fået indkøbt nogle af tingene til din nye seng? Så har vi en god nyhed til dig. Du kan nemlig finde alt, hvad du har brug for, lige her på føtex.dk. Vi har nemlig både et stort udvalg af gode boxmadrasser, ligesom vi har smukke sengegavle og topmadrasser i høj kvalitet. Så læn dig blot tilbage i sofaen, og bestil det hele hjem i samme ordre. Nemmere bliver det ikke! 
 

Hvilke sengeben skal jeg vælge?

Sengeben har ikke kun en praktisk, men også en æstetisk funktion. Så hvis du er ved at give dit soveværelse en makeover, kan det også være en god idé at kigge efter et sæt nye ben til sengen. Sengeben koster nemlig ikke en formue, de er nemme at skifte ud, og så kan de ændre din sengs udtryk temmelig meget.

Hvad enten du er på udkig efter ben til din nye seng, eller du bare gerne vil have lidt fornyelse i soveværelset, får du her vores råd til, hvordan du vælger rigtigt. Tænk først og fremmest på materialet.

  • Stål: Ben i stål har et stringent og lidt industrielt udseende, som passer godt til en stram minimalistisk indretningsstil med rene linjer. Stål er desuden et langtidsholdbart materiale, der byder på høj sikkerhed og stabilitet.
  • Træ: Det naturlige træmateriale er et godt valg til en nordisk indretningsstil, der lægger vægt på det bløde og organiske. Benene kan være holdt i træets naturlige farve, men fås også i malede varianter, der bringer kontrast og et nyt udtryk til rummet.
     

Køb ben til sengen på føtex.dk

Lægger du vægt på god kvalitet? Så skal du købe dine sengeben på føtex.dk. Gå på opdagelse i vores udvalg, og bestil dine favoritter nu. Du har 30 dages returret!