Topmadrasser

Forlæng din sengs levetid med en komfortabel topmadras. Så undgår du både unødvendig slid og tilfører ekstra komfort til din seng. En god topmadras er nemlig perfekt til at styrke din liggekomfort – især hvis din seng er enten for blød eller hård. 

Sådan vælger du den rette topmadras

En topmadras skaber øget komfort og bidrager dermed til, at du sover bedre. Hvis du synes, at din seng er lidt for hård, kan du kompensere for dette ved at købe en tyk og blødere topmadras. 

Topmadras – komfort og beskyttelse

Med en af vores lækre topmadrasser kan du både beskytte og hæve komfortniveauet på din spring- eller boxmadras. På føtex.dk har du mange valgmuligheder. Kig dig om i vores store sortiment, og find den topmadras, som dækker præcist dit behov.
 

Tre gode grunde til at købe en topmadras

  • Den sikrer dig en mere komfortabel søvn
  • Den beskytter din faste madras mod sved, husstøvmider etc.
  • Du forlænger levetiden på din madras

Overordnet set handler det om, at du får komfort, velvære og en holdbar løsning ind i soveværelset.
 

Optimér dit soveværelse med en topmadras

Er din madras enten for blød eller for hård, kan du med en af vores topmadrasser nemt og hurtigt ændre på komfortniveauet i forhold til for eksempel støtte og trykaflastning. Vi har topmadrasser i tre kvaliteter: God, Bedre og Bedst. Du har derfor mulighed for at vælge netop den type, som passer bedst til din seng.

Når du investerer i en ny og lækker madras, vil du selvfølgelig gerne have en langtidsholdbar løsning, som du kan glæde dig over mange år frem. Her er en topmadras uundværlig.

I løbet af natten kan sved, støv og bakterier trænge ned i spring- eller boxmadrassen. Lægger du en topmadras henover, undgår du at sved og andre kropsvæsker trænger ned og ender som grimme, gule skjolder, hvor husstøvmider trives og kan forårsage eller forværre allergi og astma. Det beskytter en topmadras af en god kvalitet mod.
 

Hvordan finder jeg frem til den bedste topmadras?

Her er tre punkter, som du bør være opmærksom på, når du skal vælge din nye topmadras.

  • Størrelse: Det er vigtigt, at du vælger en topmadras med samme mål som din faste madras. Sørg derfor for, at din nye topmadras når helt ud til hjørner og kanter, så du får den bedste komfort, og madrassen bliver beskyttet optimalt.
  • Materiale: Purskum, memoryskum eller latex? Med komfortzoner eller allergivenlig? Alle materialer har unikke egenskaber, som du kan læse om under beskrivelser og specifikationer.
  • Tykkelse: Det er kun dig, der ved, hvilken tykkelse, du føler dig bedst tilpas med. Tykkelse handler om komfort. Husk dog på, at en meget tyk topmadras kan være svær at vende og dreje sig i.

Med en topmadras fra føtex.dk sikrer du dig et behageligt og sundt sovemiljø. Du har 30 dages returret og får gratis levering ved køb for over 1.000 kr.