Få en behagelig topmadras på 160x200 cm

Søvn er essentielt for, at vi kan fungere optimalt i løbet af dagen. Vi bruger cirka en tredjedel del af vores liv på at sove, hvorfor en god topmadras til sengen er vigtig. Vi står klar med et godt udvalg af topmadrasser på 160x200 cm her på føtex.dk.

Sov godt på en topmadras i god kvalitet

Når du skal finde den rette topmadras, er der en række faktorer, som du skal overveje. Men fortvivl ej - vi har en samlet guide til dig, som fortæller dig alt, hvad du skal vide omkring vores udvalg af topmadrasser. Udover hvilken type materiale du skal vælge, bør du også tænke over størrelsen. En topmadras på 160x200 cm er ideel til både én og to personer og passer samtidig godt ind i mange hjem.

Topmadrassen på 160x200 cm egner sig derfor godt til dig, der kan lide at brede dig om natten. Med denne størrelse topmadras har du nemlig rigeligt med plads til dig selv. Du kan også vælge at dele den med en anden, da der er god plads til begge. Størrelsen er nemlig ideel til det mindre soveværelse, hvor der ikke er plads til en dobbeltseng.
 

Vælg denne rette topmadras i 160x200 cm til dig

Når du dykker ned i vores udvalg af topmadrasser, vil du opleve forskellige egenskaber:

  • Flere af vores topmadrasser er allergivenlige
  • Det er også muligt at vaske topmadrassens betræk
  • Få flere funktioner, som giver dig en komfortabel overflade at sove på
     

Vores udvalg af topmadrasser, der måler 160x200 cm, fås også i forskellige typer af materialer - blandt andet memoryskum og purskum.

Purskum er et rigtig god materiale til topmadrassen, da det har en fordelagtig pris, samtidig med at det egner sig godt til gæsteværelset. En topmadras af memoryskum er derimod ideel til dig, der søger en komfortabel topmadras. Den vil især egne sig til dit soveværelse eller børnenes, hvor I kan få en god nattesøvn på en behagelig madras. Er du på udkig efter en anden størrelse topmadras, så tøv ikke med at gå på opdagelse i vores udvalg.