Dobbeltsenge

Er du på udkig efter en ny dobbeltseng til soveværelset? Så har vi sikkert en model, som matcher både dine personlige præferencer og omgivelser. Vi opdaterer løbende med senge fra førende brands, så du altid har et alsidigt sortiment at vælge fra.

Dobbeltsenge - Sov godt i en fantastisk dobbeltseng

En dobbeltseng er ikke en speciel sengetype, men en sengestørrelse med plads til to personer. Standardmålene er 180 x 200 cm. Senge med målene 160 x 200 cm går dog ofte under betegnelsen ”mindre dobbeltsenge”. Herudover er det ofte muligt at få senge med ekstra længde, hvis det skulle ønskes. Uanset størrelsen, fås dobbeltsenge i flere sengetyper og i så mange flotte design, at det er muligt at finde frem til en løsning, der matcher de fleste behov.
 

Tre grunde til at vælge en dobbeltseng

  • Vælg mellem forskellige sengetyper, f.eks. boxmadraskontinentalseng og elevationsseng
  • Fås i flere varianter, design, stilarter og materialer
  • Få masser af plads til to personer og stil, komfort og velvære ind i sovemiljøet

Når du vælger en dobbelt seng fra vores online-sortiment, få du først og fremmest et godt sted at sove. Fokuspunktet er naturligvis på liggefladen/madrassen – og evt. ekstrafunktioner som f.eks. elevation – som yder den støtte og komfort, som din krop har brug for.

Æstetik spiller dog også en rolle for langt de fleste. Sengen skal med andre ord passe ind i boligindretningen. Det gælder i forhold til design, men også andet interiør og tilbehør. Dyner og pudersengetøjsengetæppersengegavle og sengeborde er blot noget af alt det, som du også finder hos føtex.dk.
 

Hvilken dobbeltseng skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken af vores fantastiske dobbeltsenge, der fremover skal stå i dit soveværelse? Så følger her en kort gennemgang af tre af vores aktuelt meget populære sengetyper.

  • Boxmadras: Uden tvivl den mest solgte sengetype. En enkel og billig sengeløsning, som består af en madras, der er påmonteret en solid træramme. Skru ben eller meder under, og sengen er klar.
  • Kontinentalseng: En komfortabel seng, der består af hele tre madraslag. Nederst er der enten en boxmadras eller polstret sengeramme, i midten en springmadras og øverst en topmadras. Du får fantastisk liggekomfort og en højde, der gør ind- og udstigning nem.
  • Elevationsseng: En sengetype, hvor komfort og funktionalitet er helt i top. Den praktiske elevationsfunktion gør det muligt at indstille hoved- og fodende i præcis de sidde, hvile- og liggestillinger, hvor du føler dig bedst tilpas.
     

Køb din nye dobbeltseng på føtex.dk

Når du vælger en dobbeltseng på føtex.dk, er du garanteret et kvalitetsmøbel og 30 dages returret. Handler du for over 1.000 kr., leverer vi den gratis hjem til dig på din adresse.