Få god plads med en dejlig dobbeltseng

Er du på udkig efter en ny dobbeltseng til soveværelset? Så har vi sikkert en model, som matcher både dine personlige præferencer og omgivelser. Vi opdaterer løbende med senge fra førende brands, så du altid har et alsidigt sortiment at vælge fra.

Sov fantastisk i en dejlig dobbeltseng

En dobbeltseng er ikke en speciel type seng, men en sengestørrelse med plads til to personer med standardmålene er 180x200 cm. Senge med målene 160x200 cm går dog ofte under betegnelsen ”mindre dobbeltsenge”. Herudover er det ofte muligt at få senge med ekstra længde, hvis det skulle ønskes. Uanset størrelsen, fås dobbeltsenge i flere sengetyper og i så mange flotte design, at det er muligt at finde frem til en løsning, der matcher de fleste behov.

Tre grunde til at vælge en dobbeltseng fra føtex.dk

  • Vælg mellem forskellige sengetyper, f.eks. boxmadraskontinentalseng og elevationsseng

  • Fås i flere varianter, design, stilarter og materialer

  • Få masser af plads til to personer og stil, komfort og velvære ind i sovemiljøet

Når du vælger en dobbelt seng fra vores online-sortiment, får du først og fremmest et godt sted at sove. Fokuspunktet er naturligvis på liggefladen/madrassen – og evt. ekstrafunktioner som f.eks. elevation – som yder den støtte og komfort, som din krop har brug for.

Æstetik spiller dog også en rolle for langt de fleste. Sengen skal med andre ord passe ind i boligindretningen. Det gælder i forhold til design, men også andet interiør og tilbehør. Dyner og hovedpudersengetøjsengetæppersengegavle og sengeborde er blot noget af alt det, som du også finder hos føtex.dk.

Sådan vælger du mellem vores forskellige dobbeltsenge

Er du i tvivl om, hvilken af vores fantastiske dobbeltsenge, der fremover skal stå i dit soveværelse? Så følger her en kort gennemgang af tre af vores aktuelt meget populære sengetyper.

  • Boxmadras: Uden tvivl den mest solgte sengetype. En enkel og billig sengeløsning, som består af en madras, der er påmonteret en solid træramme. Skru ben eller meder under, og sengen er klar.

  • Kontinentalseng: En komfortabel seng, der består af hele tre madraslag. Nederst er der enten en boxmadras eller polstret sengeramme, i midten en springmadras og øverst en topmadras. Du får fantastisk liggekomfort og en højde, der gør ind- og udstigning nem.

  • Elevationsseng: En sengetype, hvor komfort og funktionalitet er helt i top. Den praktiske elevationsfunktion gør det muligt at indstille hoved- og fodende i præcis de sidde, hvile- og liggestillinger, hvor du føler dig bedst tilpas.

Vi har både boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge i målene af en dobbeltseng på føtex.dk, så gå på opdagelse i vores spændende udvalg og find jeres favoritter i dag. Når du vælger en dobbeltseng hos os, er du garanteret et kvalitetsmøbel og ubegrænset returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til dobbeltsenge