Opnå den bedste søvn med en komfortabel kontinentalseng

Kontinentalsenge forener flot design og komfort i ét, der sikrer den gode nattesøvn. Kvalitetssengene består af tre lag: en boxmadras eller polstret ramme som bund, en springmadras i midten og en lækker topmadras. Herved opnår du den bedste komfort, der giver dig en afslappende søvn.

Opnå en høj komfort med en skøn kontinentalseng

Med en af vores lækre og super komfortable kontinentalsenge kan du gøre både din søvn og dit soveværelse til noget helt specielt. Glæd dig over en seng, som både funktionelt og æstetisk er i en klasse for sig. Kvalitet fornægter sig som bekendt ikke. Det er i høj grad tilfældet med denne type af seng. Tag et kig på vores udvalg af smarte senge, der alle er inklusiv ben, så du får en komplet sengeløsning.

Tre gode grunde til at vælge en kontinentalseng

Når du vælger en kontinentalseng, får du masser af seng for dine penge. Dét, der adskiller den fra en traditionel seng, er dens opbygning. Den består i modsætning til andre typer senge nemlig ikke af ét eller to lag, men af hele tre lag: en boxmadras eller en polstret ramme som bund nederst, en springmadras i midten og en topmadras øverst.

Det giver en superkomfortabel seng, hvor du virkelig føler dig godt tilpas. Hvad enten du er vant til en boxmadras eller en springmadras, kan du ikke undgå at føle dig ikke så lidt opgraderet, hvis du vælger at udskifte den med en kontinentalseng.

Hvordan vælger jeg den rette kontinentalseng?

Hvis du ikke har det helt store kendskab til denne type seng, kan det være svært at vide, hvad du skal være opmærksom på, når du skal bestemme dig for, hvilken der fremover skal stå i dit soveværelse. Her er tre punkter, som du bør have i tankerne, inden du beslutter dig. Skulle du have valgt forkert, har du dog som altid 30 dages returret.

  • Madrasser: Det er vigtigt, at du vælger en seng med de typer madrasser, som opfylder dine krav i forhold til for eksempel fasthed, fjedre, komfortzoner, skum og vendbarhed.

  • Ben og sengegavle: Alle vores kontinentalsenge leveres med ben. Det er dog ikke altid tilfældet med hovedgærder/gavle. Hvis du falder for en seng uden sengegavl, har vi et stort udvalg her i shoppen.

  • Stof og betræk: Det er en god idé at tjekke, om stof og betræk er aftageligt, og hvordan det vedligeholdes og rengøres.

Køb dejlige kontinentalsenge på føtex.dk

I vores udvalg finder du både store kontinentalsenge på 180x200 cm og til mindre soveværelser senge på 140x200 cm. De fleste punkter kan du læse meget mere om under de forskellige senge, hvor der ligger udførlige beskrivelser og specifikationer om hvert produkt. Når du handler på føtex.dk får du altid ubegrænset returret, så køb din nye kontinentalseng hos os i dag!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til kontinentalsenge