Sov på en behagelig kontinentalseng på 140x200 cm

En kontinentalseng emmer af kvalitet og komfort, hvor du kommer til at sove godt natten igennem. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af kontinentalsenge på 140x200 cm, som er en god størrelse til mindre soveværelser, men stadig rummer to personer. Køb din nye seng på føtex.dk her.

Få en god nattesøvn på en 140x200 kontinentalseng

Hvis du er på udkig efter en ny, luksuriøs seng, kan vi helt klart anbefale en kontinentalseng fra føtex.dk. En kontinentalseng består af 3 lag for at yde ekstra søvnkomfort: En basis bestående af en solid boxmadras, efterfulgt af en vendbar springmadras, der til sidst suppleres med en lækker topmadras.

Blandt vores udvalg finder du mange kvalitetssenge med fordelagtige egenskaber, der bidrager til et bedre sovemiljø, hvilket du kan læse meget mere om under de enkelte produkter.

Glæd dig til flere fordele med 140x200 kontinentalsenge på føtex.dk

Her på siden finder du kontinentalsenge, der måler 140x200 cm. Dette er en ideel størrelse til det mindre soveværelse, men hvor du ikke går ned på komforten. Med vores udvalg kan du glæde dig til:

  • At vælge mellem flere senge med topmadras og sengeben

  • At vælge mellem mange flotte og stilrene sengegavle - eller fravælge det

  • At ligge på et behageligt lag-på-lag delt design

  • At vælge mellem flere senge med vendbar madras

I vores udvalg herover finder du flere kontinentalsenge på 140x200 cm, hvor der følger en lækker topmadras og solide sengeben med. Flere fås også med en stilren og flot sengegavl, som bidrager med et moderne look til soveværelset. Det smarte lag-på-lag design bidrager til en god sovekomfort, hvor den vendbare madras sørger for en behagelig sove overflade år efter år.

Køb din nye kontinentalseng på 140x200 cm lige her

Det kan godt betale sig at købe sin seng på føtex.dk, hvor kvalitet og pris er i højsædet. Og vores kontinentalsenge er ingen undtagelse. De emmer nemlig af god kvalitet og endnu bedre komfort til en skarp pris. Vores udvalg byder på et varieret prisspænd, hvor de fleste pengepunge kan være med. Det kan nemlig godt betale sig at investere en god sum penge på din nye kontinentalseng, hvor du vil takke dig selv i lang tid fremover.

Er du på udkig efter en anden størrelse, har vi også et godt udvalg af kontinentalsenge på 180x200 cm. Her kan du også sortere i vores udvalg af kontinentalsenge efter kvalitet, så du nemt finder den rette.