Behagelig kontinentalseng på 140x200 cm

En kontinentalseng emmer af kvalitet og komfort, hvor du kommer til at sove godt natten igennem. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af kontinentalsenge på 140x200 cm, som er en god størrelse til mindre soveværelser, men stadig rummer to personer. Køb din nye seng på føtex.dk her.

Lækker kvalitet til soveværelset med kontinentalseng på 140x200 cm

Hvis du er på udkig efter en ny, luksuriøs seng, kan vi helt klart anbefale en kontinentalseng fra føtex.dk. En kontinentalseng består af 3 lag for at yde ekstra søvnkomfort: En basis bestående af en solid boxmadras, efterfulgt af en vendbar springmadras, der til sidst suppleres med en lækker topmadras. Blandt vores udvalg finder du mange kvalitetssenge med fordelagtige egenskaber, der bidrager til et bedre sovemiljø, hvilket du kan læse meget mere om under de enkelte produkter. Herover finder du kontinentalsenge, der måler 140x200 cm. Dette er en ideel størrelse til det mindre soveværelse, men hvor du ikke går ned på komforten. Glæd dig til fordele såsom:

  • Vælg flere senge med topmadras og sengeben
  • Få også en flot og stilren sengegavl
  • Læg på et behageligt lag-på-lag delt design
  • Find flere seng med vendbar madras for et sundere og mere komfortabelt sovemiljø

 

I vores udvalg herover finder du flere kontinentalsenge på 140x200 cm, hvor der følger en lækker topmadras og solide sengeben med. Flere fås også med en stilren og flot sengegavl, som bidrager med et moderne look til soveværelset. Det smarte lag-på-lag design bidrager til en god sovekomfort, hvor den vendbar madras sørger for en behagelig sove overflade år efter år.
 

Vælg din kontinentalseng på 140x200 cm

Det kan godt betale sig at købe sin seng på føtex.dk, hvor kvalitet og pris er i højsædet. Og vores kontinentalsenge er ingen undtagelse. De emmer nemlig af god kvalitet og endnu bedre komfort til en skarp pris. Vores udvalg byder på et varieret prisspænd, hvor de fleste pengepunge kan være med. Det kan nemlig godt betale sig at investere en god sum penge på din nye kontinentalseng, hvor du vil takke dig selv i lang tid fremover.

Er du på udkig efter en anden størrelse, har vi også et godt udvalg, som måler 180x200 cm. Her kan du også sortere i vores udvalg af kontinentalsenge efter kvalitet, så du nemt finder den rette.