Stilfulde senge med gavl

Mangler du en ny seng, og har du bestemt dig for, at der samtidig skal ske noget nyt i indretningen i dit soveværelse? Så skulle du overveje, om en seng med gavl ikke kunne være den perfekte kombi-løsning.

Opgradér soveværelset med en flot seng med gavl

Når du vælger en af vores senge med gavl, får du både optimeret din søvnkomfort med en behagelig seng og indretningen i dit soveværelse. Det enkle, moderne og tidløse look giver dig mulighed for at sætte dit helt eget og personlige præg på dine soveomgivelser og på den måde skabe det look og den atmosfære, som du føler dig bedst tilpas i. Pynt også sengen med et af vores fine sengetæpper eller et par pyntepuder.

Tre grunde til at vælge en seng med gavl

  • Fås i flere varianter, design, materialer og størrelser

  • Fantastik kombination af komfort, funktion og stil

  • Høj kvalitet fra førende brands

Gavlen har både en æstetisk og praktisk funktion. Ud over at tilføre rummet stil og atmosfære, gør det sengen behagelig at opholde sig i, når du vil hygge dig med en god bog, slappe af med en spændende film eller nyde din morgenmad inden dagens mange gøremål. Den virker både som en superbehagelig rygstøtte, men også som kuldebarriere mellem dig og en kold mur og beskytter og skåner væggen mod slitage.

Få hjælp til at vælge den rigtige seng med gavl

Du skal naturligvis vælge den, som dækker dit aktuelle behov. Det vil med andre ord sige i forhold til komfort og velvære og design/stil. Tag dig tid til at gennemgå dit soveværelse, så du nøjagtigt ved, hvilke præferencer du har til din nye seng med gavl.

  • Design: Der er typisk tale om et moderne og enkelt design. Det gør det nemt at indrette sig med sengen, uanset hvilken stil du foretrækker.

  • Sengetype: Du kan vælge mellem flere sengetyper. De mest populære er kontinentalsenge og elevationssenge. Inden for disse er kvaliteten høj, og du er derfor som udgangspunkt garanteret en lækker og komfortabel seng.

  • Størrelse: Du kan vælge mellem senge i flere mål. Tjek under ”beskrivelse” og ”specifikationer” for hver enkel model.

En kontinentalseng har hele tre madraslag, som gør den højere og dermed nemmere at stige ind og ud af. Det, der adskiller en elevationsseng fra andre kvalitetssenge, er elevationsfunktionen – at den kan hæve og sænke hoved- og fodenden.

Køb senge med gavl på føtex.dk

På føtex.dk fører vi begge ovenstående sengetyper inklusiv de populære boxmadrasser, hvilket også er en stensikker klassiker. Når du har fundet frem til din nye seng med gavl, bestiller du den nemt online på føtex.dk. Vi leverer den herefter hjem til dig på din adresse. Hos os får du altid ubegrænset returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til senge med gavl