Lig fantastisk på en elevationsseng

Prioriterer du høj komfort og en seng, som kan indstilles efter dine behov? Med en elevationsseng får du begge dele i et moderne og stilrent design, hvor sengens hoved- og fodende kan justeres. Find vores udvalg herunder, hvor både ben, motor og topmadras medfølger.

Stort udvalg af elevationssenge til fornuftige priser

En elevationsseng er det perfekte valg af seng for dig, hvis du prioriterer den helt rigtige støtte for kroppen. Med en elevationsseng kan du justere sengens hoved- og fodende på mange forskellige måder, og på den måde kan du opnå den rigtige hvileposition for dig. Du styrer selv både hæve- og sænkefunktionen i hoved- og fodende ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening.

Tre gode grunde til at købe en elevationsseng

  • Du kan selv indstille sidde- og liggepositioner

  • Den er utrolig komfortabel med op til tre lag madrasser

  • Den er velegnet til alle – også ældre, gravide og mennesker med fysiske udfordringer

Ser du bort fra hæve-/sænkefunktionen, så minder elevationssenge meget om de såkaldte kontinentalsenge, som er kendetegnet ved typisk tre lag madrasser. Du får med andre ord en praktisk, funktionel og behagelig seng i et moderne og enkelt design.
 

Få ekstra god komfort med en elevationsseng

Holder du af at læse en god bog, før du lægger dig til at sove? Eller bruger du din seng til at slappe af i med en dejlig film? Måske er du gravid og døjer med hævede ben og fødder eller synes som nybagt mor, at det er besværligt og forbundet med ubehag i skuldre og arme at amme dit barn i en traditionel seng?

Glem alt om smerter i arme, nakke, ryg, lænd og ben. Elevationssengens styrke er, at den har en motor, som du styrer med den praktiske fjernbetjening. På den måde kan du nemt og hurtigt indstille den i de positioner, som giver dig den bedste komfort.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en elevationsseng?

For at få præcis den løsning, som passer til dine behov, bør du sikre dig, at følgende tre punkter er på plads:

  • Funktionalitet: Hæve- og sænkefunktion af hoved og fodende er basisfunktioner. Ønsker du herudover en side- eller endebremse, så madrassen ikke glider ved bevægelse? Skal motoren være lydløs? Skal fjernbetjeningen være trådløs eller med ledning, eller skal motoren styres ved hjælp af en app? 

  • Størrelse: Enkeltseng, trekvartseng eller dobbeltseng? Hvis du køber en dobbeltseng, er det en god idé med separate elevationsindstillinger, så du og din partner uafhængigt af hinanden kan indstille jeres seng i den ønskede position.

  • Madras: Tjek specifikationer for fjedre, skum og komfortzoner under hver enkelt seng. Derved sikrer du dig en optimal og komfortabel løsning i forhold til komfort, støtte, fordeling og aflastning af kropsvægt.
     

Find elevationssenge i flere størrelser på føtex.dk

Gå på opdagelse i vores spændende sortiment af elevationssenge på føtex.dk. Her på siden finder du et væld af størrelser som:

Udover elevationssenge og kontinentalsenge fører vi på føtex.dk også mange andre typer af senge. Udforsk det store sortiment og køb din nye seng på føtex.dk. Her får du som altid ubegrænset returret på dit online køb.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til elevationssenge