Lækker og komfortabel elevationsseng på 140x200 cm

Søger du ekstra luksus og komfort i jagten på din nye seng, bør du tage et kig på vores udvalg af elevationssenge. Her har vi et bredt udvalg af elevationsseng på 140x200 cm, hvor du kommer til at sove godt og behageligt med mulighed for at hæve enten hoved- eller fordenden for ekstra komfort.

Opnå høj komfort med en lækker elevationsseng på 140x200 cm

En elevationsseng emmer af luksus, hvor du får alt, hvad du skal bruge for at skabe de bedste betingelser for din søvn. Her kan du nemlig glæde dig til at række funktioner, som du kan nyde godt af. Vores udvalg er nemlig præget af god kvalitet, stærke priser og smart funktionalitet. Du kan blandt andet glæde dig til funktioner som:
 

  • Smart natlys under sengen, som tænder, når du træder ud
  • Fine stålben og en rigtig god topmadras, som følger med i købet
  • Styr elevationen gennem en trådløs fjernbetjening
  • Få flere elevationssenge med vaskbart betræk for et renere sovemiljø

 

Med en elevationsseng på 140x200 cm får du god plads til to personer og endnu bedre plads til at brede dig, hvis du kun er en. En 140x200 cm seng er også en rigtig fornuftig størrelse i det mindre soveværelse, hvor funktionaliteten skal være i top. Du kan også vælge en elevationsseng på 180x200 cm, hvis I er to, der ønsker ekstra meget plads i sengen.

Og vælger du en elevationsseng fra vores udvalg her på siden får du altså en rigtig høj sovekomfort, hvor du kan sove som en drøm. Den smarte elevationsfunktion giver dig styringen, så du kan hæve og sænke hoved- eller fodenden af sengen efter behov - ideelt hvis du har et TV i dit soveværelse, eller hvis du har skader eller uro i benene, og ønsker at hæve dem.
 

Læg din favorit elevationsseng på 140x200 cm i kurven på føtex.dk

Når du har kigget vores udvalg af elevationsseng på 140x200 cm igennem her på siden, er du klar til at lægge din favorit i kurven. På føtex.dk får du hurtig levering, fri fragt ved køb over 1.000 kr. og 30 dages returret. Er du på udkig efter smart tilbehør eller en anden topmadras til din seng, har vi selvfølgelig også et solidt udvalg på føtex.dk.