Luksuriøs elevationsseng på 120x200 cm

Hvis der er en seng, som skriger luksus, må det være en elevationsseng. Den smarte teknologi giver dig styringen til at ligge præcis, som du ønsker. Dyk ned i vores valgmuligheder her på siden og køb din elevationsseng på 120x200 cm på føtex.dk i dag.

Sov godt i din elevationsseng på 120x200 cm

En elevationsseng er en luksuriøs seng, hvor komforten er i top. Her kan du få en god nattesøvn og ligge, som du foretrækker. Den smarte teknologi giver nemlig dig styringen, hvor du kan hæve overkrop og underkrop, som du foretrækker, for ekstra komfort i sengen. Samtidig er sengen også super flot og moderne i sit udtryk, som gør den ideel til ethvert soveværelse. Glæd dig også til mange flere glæder såsom:
 

  • Få super liggekomfort og god plads til at brede dig
  • Få justerbare lameller, hvor du selv kan tilpasse fastheden
  • Få en trådløs fjernbetjening for smart og nem betjening 
  • Få smart løsning med automatisk lys, som tændes, hvis du træder ud af sengen om natten
     

vælger du størrelsen 120x200 cm på din elevationsseng, får du god plads til at brede dig, hvis du sover alene. Dog kan det også lade sig gøre at lægge to, men her kan vi anbefale, at du går en størrelse op. Her kan du med fordel vælge enten en elevationsseng på 140x200 eller 180x200 cm.

 

Få den ideelle elevationsseng på 120x200 cm til dit soveværelse

Fælles for vores udvalg er den god kvalitet til en skarp pris. På den måde kan du få den ideelle elevationsseng til dit soveværelse. Med denne type elevationsseng får du også mulighed for at tilpasse din seng lige præcis, som du ønsker for optimal komfort. Derfor er det altså en rigtig god investering i dig selv og dit helbred. Den rigtige seng kan nemlig bidrage med optimere din søvnoplevelse, så du kan fungerer optimalt.

Er du på udkig efter andre typer af senge, har vi både skønne komfortable kontinentalsenge og funktionelle boxmadrasser. Gør dit køb her og få fri fragt ved køb over 1.000 kr og 30 dages returret.